Létrehozva: 2017.05.27.

Azt suttogták, rendszeresen csalta feleségeit Roger Moore

A 89 éves korában elhunyt színészóriásnak kalandos élete volt! Négy nõt is oltár elé vezetett, miközben azt pletykálták, rendszeresen kikacsintgatott a házasságaiból.

Sir Roger Moore egyedülálló stílusával, megnyerő személyiségével lehengerlő hatással volt az emberekre, de főleg a nőkre. Szerepeiben többnyire az „úri kalandor” karakterét játszotta, aminek megformálása aligha jelentett nehézségeket számára, hiszen a színész maga is igazi úriember volt. Moore azonban igazi Casanova hírében állt! Minden nő elcsábult a mosolyától.

A kritikus 7 év

A tizenéves duci, félénk, akkor még portásként dolgozó Moore-ról senki sem gondolta, hogy valaha színészként is megállja a helyét. A világhírnevet Simon Templar szerepe hozta meg számára, közel száz országban nézők milliói kísérték figyelemmel az Angyal kalandjait. Páratlan modorával pedig hamar elérte, hogy a világ egyik legsármosabb férfiszínészként tartsák számon.

Moore első felesége a nála hat évvel idősebb jégkorcsolyázó Dorn Van Steyn volt, akivel mindösszesen tizenhét évesen ismerkedett meg. 1946-ban házasodtak össze, kapcsolatuk azonban egyáltalán nem volt felhőtlen, ugyanis az asszony sokat kritizálta Moore-t. Szerinte nem volt meg benne az, amire egy színésznek szüksége van. Hét év után, 1953-ban a válás mellett döntöttek.

Római szerelem

A szakítás után hamar rátalált újra a szerelem, még ebben az évben el is vette feleségül Dorothy Squere énekesnőt, aki észveszejtő bulijairól és a partikon rendezett vad orgiáiról volt híres. 1961-ben, amikor a nős Moore Rómába utazott, megismerkedett Luisa Mattiolival, aki azonnal az ujjai köré csavarta. Bár a kezdetekben nyelvi nehézségeik akadtak, hamar túljutottak ezen a problémán, majd Luisa rövidesen teherbe esett. Három gyerekük született: Deborah, Geoffry és Christian. Luisával huszonhét közös év után döntöttek a búcsú mellett, miután a sármos színész megismerkedett következő feleségével, Kristina 'Kiki' Tholstruppal. Az olasz asszony persze nem nézte jó szemmel Kristina feltűnését, több durva kijelentést is tett a sajtóban az új nőről.  És bár Moore kalandos életet élt, az emberek ezzel együtt szerették. Amíg más hírességek karrierjét kettétörték magánéleti botrányai, a brit színész pályafutását ez egyáltalán nem befolyásolta. Igaz, az angol sajtó többször összehozta kollégáival, Jane Seymourral és Britt Eklanddal is.

Az igazi szerelem

Annak ellenére, hogy a sármos színész a tüzes nőkhöz vonzódott, Kristina visszafogott asszony volt, aki jóval csendesebb életet élt az elődeihez képest. 2002-től egészen a színész haláláig egy párt alkottak. Moore élete szerelmének nevezte a hölgyet, akivel már nem voltak botrányaik. Sőt a betegségben is kitartottak egymás mellett, Kristina is megküzdött a rákkal, amelyben férje támogatta. Moore utolsó daganatos betegséggel vívott harcában pedig felesége segítette halála napjáig.

Elegánsan búcsúztatták Roger Moore-t 007-es kollégái: Senki sem csinálta jobban, szeretettel, Daniel” – írta Daniel Craig ’James Bond’ hivatalos Twitter-oldalán. A Craig előtti 007-es ügynök, Pierce Brosnan is megrendítő üzenetben búcsúzott a színészóriástól. „Kedves Sir Roger Moore, elképesztően fontos volt az életemben az Angyaltól egészen Bondig. Ön egyszerűen zseniális 007-es volt, az (a színész), aki megmutatta az utat!”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a hadüzenetre

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

vg.hu

Üzemanyagárak: újabb kemény hangvételű nyilatkozat érkezett

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

mandiner.hu

„Hat méter, és a semmibe vezet” – Szentkirályi Alexandra bemutatja Karácsony Gergelyék „legkülönlegesebb” bicikliútját (VIDEÓ)

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

mindmegette.hu

Madárinfluenza: minden ötödik bolti tej fertőzött volt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka

LOVE

„De nagy legény már” - Védelmezőn ölelte Nádai Anikót a nagyfia – Fotó

LOVE

Szabó Zsófi megmutatta ritkán látott kisfiát - Fotó

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja