5 éve

Erre aztán nem számított a nemrég szakító magyar sztárszínész

Elõször beszélt nyíltan a fájdalmas elválás körülményeirõl.

Márciusban robbant a hír, hogy Németh Kristóf esküvő helyett szakított szerelmével, Adler Judittal. A 41 éves színész azóta csak szűkszavúan nyilatkozott másfél évig tartó párkapcsolatának végéről, a FEM3Café vendégeként viszont végre őszintén beszélt a szakítás körülményeiről.

Kristófot leginkább az lepte meg, hogy imádott fia, a 9,5 éves Lóci milyen éretten és felnőttesen viselte, hogy Judit kiköltözött a szerelmi fészekből.

"Mindent meg tudunk beszélni a fiammal. Ez mindig is így volt. Nem szerettem volna rossz hatást gyakorolni a lelkére a szakítással. Tudtam, hogy benne is zajlik a gyászidőszak. Olyan ez, mintha vele is szakítottak volna. Aztán meglepődtem, mert kiderült, hogy az én kilenc és fél éves gyermekem már nem egy kisfiú, hanem egy felnőttségbe hajló kiskamasz, aki ért mindent. Elképesztően érett gondolatok fogalmazódtak meg benne. Azt láttam, hogy szerintem ő előbb fel tudta dolgozni magában a történteket, mint én, és ez meglepett"

- ismerte el a színész, akit bár nagyon megviselt az elválás, igyekszik csak arra gondolni, hogy bármi is történik, az élet mindig megy tovább.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!