6 éve

Rátalált a szerelem az egyik legnépszerűbb magyar énekesnőre!

Sokáig csak kereste a boldogságot, miután a férfiak csak a dívát látták benne, most viszont újra boldog.

Minden jel arra mutat, hogy Nótár Maryre végre véglegesen rátalált a boldogság.

"Úgy tűnik, végre belépett valaki az életembe, aki ma már sokkal több nekem egy régi ismerősnél. Immár minden örömömet és bánatomat megoszthatom vele, jó irányba haladunk együtt valami nagyon-nagyon szép felé..." - nyilatkozta boldogan a Story magazinnak.

A népszerű énekesnő hosszú évekig élt párkapcsolatban, ennek azonban vége szakadt, amit Mary nagyon nehezen dolgozott fel, majd pont mire jobban lett, újabb gonddal kellett megküzdenie.

Írországban élő édesapjának ugyanis tályogot találtak a máján.

Mary minden idejét a férfi betegágya mellett töltötte, aki idővel jobban lett. Az énekesnő mégsem lehetett maradéktalanul boldog édesapja miatt, hiszen mivel mindenki a híres Nótár Maryt látta benne, ezért nem sikerült szerető társat találnia.

Pedig az énekesnő igazi családra vágyik, amihez most talán egy lépéssel közelebb került, miután egy régi ismerősével egymásra találtak.

"Szerencsére most úgy tűnik, megint van kiért alkalmazkodni.

Van valakim, akivel igenis el tudom képzelni a jövőt. Régóta ismerem, mindig is jókat tudtunk egymással beszélgetni, nevetni és mindig megbíztam benne.

Egyelőre viszont nem meri megmutatni a szerelmét, a kapcsolat ugyanis nagyon friss, Mary pedig nem szeretné balga módon elkiabálni a boldogságát.

Szavaiból azonban kitűnik, ez most más, mint bármi eddig az életében, így koránt sem lenne meglepő, ha hamarosan megmutatná a kedvesét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!