6 éve

Felvállalta 16 évvel fiatalabb párját a magyar színésznő

Polyák Lilla válási procedúrája még folyamatban van, de a színésznõ máris újra szerelmes. Eleinte harcolt az érzései ellen, de most úgy érzi, megtalálta az igaz szerelmet 16 évvel fiatalabb kollégájával.

Polyák Lilla férjével való szakítása után önmagára és gyerekeire akart koncentrálni. Élvezte az egyedüllétet, nem tervezte, hogy ilyen hamar új szerelem kopogtat az ajtaján. Eleinte nem is akarta észrevenni, sőt egyenesen hátat fordított a 16 évvel fiatalabb színész, Gömöri András Máté közeledésének. Kollégái figyelmeztették, hogy talán már több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

A Marie Antoinette hozta őket össze

Az Operettszínház legújabb musicalje, a Marie Antoinette hozott fordulatot az életébe. A darabban Lilla a királynét, míg Máté a szeretőjét alakítja. Mivel egy erotikus, szerelmi jelenetük is van, a színész szerette volna jobban megismerni kollégáját, és többször elhívta kávézni, de Lilla folyamatosan visszautasította.

"Õ eleinte hárította a meghívást, de hát a próbák miatt mindennap találkoztunk, a szünetekben pedig egyre többet beszélgettünk. Kávézni azonban még mindig nem jött el, úgyhogy egyik nap vettem neki egy termoszt, benne a kedvenc kávéjával, és letettem a színház portájára" - mesélte Máté a Bestnek.

A színésznőnek nagyon jólestek ezek az apró figyelmességek, és érezte, hogy valami kezd alakulni, de elnyomta magában a vonzalmat. Egy bulin azonban elcsattan az első csók, és innentől kezdve nem volt visszaút.

"Egy ponton szembe kellett néznem az érzelmeimmel, nem tagadhattam tovább" - mondta a színésznő.

Bár sokan kétkednek, hogy kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt hosszú és tartós lesz, ők úgy érzik, rátaláltak az igaz szerelemre és működik a kapcsolatuk.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!