Létrehozva: 2015.06.20.

Harry herceg tényleg becsajozott!

A hetekben egy bájos színésznõ, Jenna Colemann körül látták legyeskedni. Most végre kiderült, tényleg együtt vannak. Vajon mit szól majd a nagyi?

Eddig sosem lehetett biztosan tudni, valóban együtt vannak-e, csak itt-ott elcsípték Harry herceget és Jenna Colemannt. A US Weekly szerint azonban most már mindenki készpénznek veheti, hogy a 29 éves színésznő és Harry herceg hivatalosan is egy pár.

Véletlenek nincsenek

Nemrég egy közös barátjuk születésnapján látták őket újra együtt, korábban, május végén is flörtöltek egy keveset egy lovaspóló versenyen, Ascotban. A külföldi lapok szerint nem lehet véletlen, hogy hónapokon keresztül különböző helyeken egymás társaságában jelentek meg. De mostanra vége a találgatásoknak, hiszen minden kétséget kizáróan kiderült, hogy Jenna és a herceg összetartoznak.

Van közös jövő?

Harry és a színésznő azonban nem sokáig örülhet egymás társaságának, hiszen Harryt a kötelességei, Jennát pedig a munkája a világ különböző pontjaira szólítják. Ha komolyan gondolják a kapcsolatukat, akkor ez persze mit sem számít...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek