Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.25. 06:00

Egy szál vörös rózsa: Megrendítő, hogy néz ki a születésnapja után Vadász Zsolt sírja

Az Operettszínház sztárja halálát húsevő baktérium okozta idén júniusban. Vadász Zsolt október 23-án lett volna 52 éves.

Belegondolni is szörnyű, mit élhettek át október 23-án a tragikus hirtelenséggel elhunyt színész-énekes, Vadász Zsolt szerettei, az Operettszínház sztárja ugyanis aznap ünnepelte volna az 52. születésnapját. Ám a sors máshogy akarta, a művész gyors lefolyású betegség következtében június 21-én meghalt.

Vadász Zsolt
Vadász Zsolt 51 évesen hunyt el (Fotó: Polyák Attila – Origo)

Vadász Zsolt halála az egész országot megrázta. A színészt Budapesten, a Fiumei úti sírkertben helyezték végső nyugalomra, teljes titokban, a nyilvánosság kizárásával.

Vadász Zsolt nyughelyét vörös rózsa díszíti

A Ripost munkatársa 2024. október 23-án, a színész születésnapján ellátogatott a  sírjához, az 58-as parcellához.

Vadász Zsolt
Vadász Zsolt végső nyughelye az 58-as parcellában (Fotó: Ripost)

Megrendülve láttuk, hogy a fehér virágok mellett egy szál vörös rózsa is díszíti Vadász Zsolt emlékhelyét. Talán a színész özvegye, Lukács Anita emlékezett meg a szerelem szimbólumával néhai férjére.

Vadász Zsolt
Vörös rózsa díszíti Vadász Zsolt sírját (Fotó: Ripost)

Az 51 éves operettszínész még a nyáron beteg lett, majd mivel egyre rosszabbul érezte magát, mentő vitte kórházba. Nem sokkal később leálltak a szervei, életét már nem tudták megmenteni. Néhány nappal később kiderült, hogy a művész halálát húsevő baktérium okozta.

Vadász Zsolt
Vadász Zsolt búcsúztatója teljes titokban zajlott (Fotó: Ripost)

A TV2 Tények című műsorában Péterfi Zoltán infektológus elmondta, hogy ezt a fajta fertőzést leginkább seben keresztül lehet elkapni. Kellemetlen tünetekkel jár, és rendkívül gyorsan terjed, ha a beteg nem kap rá időben megfelelő kezeléseket. Jellemző tünete a láz, a fertőzött terület erős fájdalma, illetve a bőrpír, ami percek, órák alatt szétterjed, a beteg vérnyomása pedig lecsökken. A súlyos fertőzés következtében különböző mértékű tudatzavar is felléphet.  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek