Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 13:00

"Vigyázzanak rá az angyalai!" — egy emberként roppant bele a sztárvilág Sallai Nóra kisfiának halálába

A Jóban Rosszban színésznőjéért és kisfiáért egy ország aggódott másfél héten át, miután életveszélyes balesetet szenvedtek Alsónémedinél. Hétfőn pedig megtörtént, amitől mindenki rettegett, megérkezett a hír, hogy Sallai Nóra fia elhunyt, míg édesanyjának állapotáról továbbra sem tudni konkrétumokat. A hírek kapcsán a sztárvilág szinte egy emberként szólalt fel az ügyben.

Hétfő este érkezett a hír, hogy Sallai Nóra kisfia, Bende feladta a küzdelmet és belehalt az alsónémedi baleset következményeibe. A hírre Puskás Peti szinte elsőként reagált és kemény üzenetet küldött a baleset másik résztvevőjének, aki jóval a megengedett sebesség felett, kivilágítatlanul közlekedett. Az indulatos bejegyzés után többen is csatlakoztak a sztárvilágból. Volt, aki – akárcsak az énekes – gyilkosnak nevezte a gyorshajtókat, de akadt olyan is, aki csak együttérzését fejezte ki Sallai Nóra férje és családja felé.

sallai nóra
Sallai Nóra balesetének újabb tragikus fordulata után egyre több sztár szólal fel a gyorshajtás ellen (Fotó:  hot archív)

Puskás Peti bejegyzését többen is megosztották, köztük Puskás-Dallos Bogi, Király Viktor felesége, Virág Anita és Cinthya Dictator is, akik mind csak egyet tudtak érteni az őszinte kirohanással.

Teljesen igazad van! Ezt mindenkinek el kellene olvasnia! Remélem lesz, aki elgondolkozik…

írta az Instagram-történetében Cinthya.

Hasonlóan vélekedik Tatár Csilla is, aki a Facebookon osztotta meg gondolatait.

Mi kell még ahhoz, hogy szigorodjanak a szabályok? Aki száguldozik az autójával, és utána balesetet okoz, az szándékos emberölés a fenébe is! Az autó pedig maga a fegyver!

jelentette ki feldúltan.

Tatár Csilla Sallai Nóra
Tatár Csilla a Facebook-oldalán szólalt fel Sallai Nóra balesete ügyében (Fotó: Facebook)

Dunai Ede író pedig még egy hasonló történetet is megosztott, ezzel is érzékeltetve a történet és az efféle tragédiák mindennaposságát.

Mély megdöbbenéssel olvastam a hírt, hogy elhunyt Sallai Nóra színművész kisfia, az ötéves Bende, aki egy héttel ezelőtt az édesanyjával együtt utazva lett súlyos közúti baleset áldozata, amikor egy autós lakott területen belül körülbelül 130 km/órás sebességgel csapódott beléjük. Eközben az édesanyja még mindig az életéért küzd... Hihetetlen és felfoghatatlan, hogy hány család életét teszik tönkre a felelőtlen száguldozók, akik hétről hétre veszélyeztetik ártatlan autósok, járó-kelők, vagy éppen kerékpárosok életét

kezdte.

„Elém került a drága barátom, a Diósgyőr és a Ferencváros egykori labdarúgójának, Halgas Tibornak a gyilkosa, bizonyos H. Szilveszter ítélete, aki miután bedrogozva és jogosítvány nélkül vezetve letarolta a szabályosan közlekedő Tibi autóját, azonnal megölve őt, mindössze két év fogházat kapott. Nevetséges. Egy gyilkos, aki kicsit pihen, majd vígan élheti tovább az életét. Ellentétben Tibi családjával, a feleségével és a tragédia pillanatában négyéves kislányával, akiktől egy ámokfutó elvette a legfontosabb embert az életükből. Számukra ott megállt az idő, és már sosem lesz ugyanolyan boldog az életük...” tette hozzá.

Az egész ország együtt érez Sallai Nóra családjával

A dühös bejegyzések mellett, többen is mélységes szomorúságukat és együtt érzésüket fejezték ki, köztük a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is.

„Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt néhány nappal ezelőtt, hogy Sallai Nóra színésznő súlyos balesetet szenvedett öt éves kisfiával. Az imént pedig arról is értesültünk, hogy miközben Nóra továbbra is az életéért küzd, a kisfiú elveszítette a harcot. Megszakad a szívünk. A társulat nevében együttérzésünket küldjük a családnak, kívánunk mérhetetlenül sok erőt a feldolgozhatatlanhoz, és továbbra is szorítunk Nóra felépüléséért!” tették közzé Facebook-oldalukon, amit Vályi István is megosztott saját gondolataival együtt.

Csak olvasom és belém szúr ott, ahol a legjobban fáj. Ezt nem lehet feldolgozni egy szülőnek sem, soha, ezt nem hiszem, ilyen nincs. Nóra, nem lehet itt mit kívánni, nincsen mit és nincsen hogyan. Az ürességbe nem lehet mit önteni, ami nincs, azt nem lehet megtölteni. Talán csak annyit, hogy legyen erőd tovább élni, legyen erőd újrakezdeni. Gyógyuljon meg a test, egyszer tán megnyugszik a lélek is. Őszintén és tiszta szívből sajnálom. Vigyázzanak rá az angyalai, míg odaérsz

szólnak az újságíró szívszorító sorai.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek