Létrehozva: 2024.10.07. 18:45

Súlyosan lesérült Hódi Pamela

Vannak olyan történetek, amik erőt adnak másoknak. Ilyen Hódi Pamela sztorija is, aki edzés közben sérült meg, óriási fájdalmai voltak, mégis úgy döntött, nem adja fel az álmát. Orvostól orvosig járt, hogy mielőbb újra ringbe tudjon állni.

Hódi Pamela hónapokkal ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált, és az élete részévé vált a bokszolás. A törékeny testalkatú sztáranyuka picit sem veszélytelen sportot választott. Még a férfiak is gyakran szenvednek edzés, vagy akár meccs közben komoly sérüléseket. Hódi Pamela Instagram-bejegyzése szerint így járt, ugyanis hat nappal korábban váratlan dolog történt vele: lesérült.

Hódi Pamela
A sztáranyuka nem adja fel, Hódi Pamela box edzés közben szerzett súlyos sérülése után is tovább küzd célja eléréséért (Fotó: Máté Krisztián)

Hódi Pamela lelkileg és testileg is sérült

Az első nap lelkileg nagyon megviselte. A célja elérése érdekében figyelmen kívül hagyta a fájdalmat, abban reménykedve, hogy majd megszűnik, ám sokkal rosszabb lett a helyzet. Egyik nap arra ébredt, hogy nem tudja forgatni a nyakát, majd a fájdalom kisugárzott a lapockájába és a vállába is. Ekkor még mindig csak azt gondolta, elaludta, majd jobb lesz. Folytatta a kőkemény edzéseket, majd egy jobb egyenes ütésnél leesett a válla. Ez olyan fájdalommal járt, amivel korábban még sosem találkozott.

Edzőjével tudták, hogy nagyobb a baj, mint ahogy azt gondolta. Tenyeréig zsibbadt a karja, ezért orvoshoz fordult. Az MRI kimutatta, hogy részleges izomszakadása történt a jobb bicepszében és megsérült a felkari izma. Itt még nem ért véget a rémálom, ugyanis belázasodott, rázta a hideg és legyengült.

Hódi Pamela és Tóth Bence
Tóth-Hódi Pamela férje segítségével a legjobb szakemberhez (Fotó: Markovics Gábor)

Súlyosabb a helyzet, mint azt gondolta

Férje, Tóth Bence rengeteg tapasztalattal bír focistaként, a legjobb szakemberhez vitte, egy héten át kezelésről kezelésre járt, remélve, hogy mihamarabb ringbe tud szállni. A manuál terápiának és a szakembereknek hála a nyaka és a háta kezd helyrejönni, illetve a mágneses terápia is jónak bizonyul nemcsak a testének, hanem a lelkének egyaránt.

Állapota sokat javult, folyamatosan fájdalomcsillapítókat szed, viszont csak a következő kontrollvizsgálaton fog kiderülni, szüksége lesz-e injekciós kúrára. Pamelára nem jellemző, hogy bármit is felad. Továbbra is küzdeni fog a céljai eléréséért. Történetét – ami itt olvasható – pedig azért osztotta meg követőivel, hogy erőt adjon mindazoknak, akik még ha más élethelyzetben is, de azon gondolkodnak, hogy feladnak valamit.

Pamela posztja talán célt is fog érni, mert rengetegen szóltak hozzá a bejegyzéséhez. Azon túl, hogy a legtöbben mielőbbi gyógyulást kívánnak neki, kitartása miatt sokaknak változott meg – pozitív irányba – a véleményük a sztáranyukáról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek