Létrehozva: 2024.10.22. 09:29
Módosítva: 2024.10.22. 09:39

Kiderült a titok: gyermeket vár a gyönyörű színésznő

Jennifer Lawrence második gyermekével várandós.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence mindössze pár éve Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője volt, majd hirtelen hátat fordított a stúdióknak, a több millió dolláros ajánlatoknak, és úgy döntött, hogy inkább a családjára koncentrál. Hozzáment feleségül a szerelméhez, Cooke Maroney-hoz, majd 2022-ben megszületett az első gyermekük.

Jennifer Lawrence egy filmpremieren
Jennifer Lawrence / Fotó: Birdie Thompson / Northfoto

Jennifer Lawrence azóta visszatért Hollywoodba és készített pár filmet, de úgy tűnik, hogy ismét eljött az idő, hogy több időt szenteljen a családjának, ugyanis hatalmas hír érkezett, amire nem sokan számítottak.

Jennifer Lawrence a második gyermekét várja.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a gyermek neme, neve, illetve hogy mikor érkezik, de biztos, hogy nagyon boldog a színésznő, hiszen új taggal bővül a családja.

Az IMDb szerint jelenleg öt készülő projektje van Jennifer Lawrence-nek, de egyelőre nem árulták el, hogy mi lesz azoknak a sorsa. Minden bizonnyal tolódnak, legalább addig, amíg a világsztár úgy nem érzi, hogy készen áll az újabb visszatérésre – vagy ha nagyon sietős az alkotás, akkor más színésznőt keresnek helyette.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek