A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 09:40

Dudás Miki sokkoló fotón mutatta meg apukáját: „Szemét gyáva férgek!”

Dudás Miki megmutatta édesapja brutális sérülését.

Mint arról korábban a Ripost már beszámolt róla, hogy brutális támadás érte Dudás Miki rokkant nyugdíjas édesapját egy benzinkúton, melynek következtében jelenleg is kómában van. A magyar világbajnok kajakozó 56 éves apukájára 6 boxoló támadt rá. Dudás Miki megfogadta, addig nem áll meg, amíg a támadók börtönbe nem kerülnek. 

2024. szakítások és új szerelmek éve:  Dudás Miki és Szigligeti Ivett, Földes Eszter és Lovasi András, Balogh Edina és Szabó Simon szerepelnek a2 oldalas cikkben RIPOST
Fotó: HOT magazin

A kajakozó és családja tejesen összeomlott, azóta is imádkoznak, hogy István magához térjen. Ám ha ez meg is történik, minden bizonnyal akkor sem épül fel teljesen. Dudás Miklós édesanyja viseli a legrosszabbul a helyzetet, ugyanis már azt hajtogatja, a párja nélkül ő is meg akar halni. 

Az egykori sportoló most pedig egy újabb fotót is megosztott az édesapjáról, ezúttal a kórházi ágyból, összetörten, sérülésére fókuszálva. A szívszorító fotón István szeme ugyan nyitva van, de nem lehet tudni, hogy magához tért-e. 

„Szemét gyáva férgek! Aki azt mondja miért teszem ezt ki, hát én sem szeretném Édesapám így látni, de bízzon a Média erejében és azért osztom ezt meg Veletek, mert remélem mind a 6 tettes börtönbe kerül. Ez sem hozza vissza Apukámat, de normális hogy valaki ilyet tesz és nap mint nap posztol a facebookon és nem a börtönben ül?!:(((” - írta megrázó bejegyzésében a sportoló, amit ide kattintva tekinthettek meg.

 


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek