LELKIZŐ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.05.

"A szemedben ott ragyog az élet öröme" - Mindenkit meghatott Vasvári Vivien üzenete

A gyönyörű sztármami, Vasvári Vivien Instagram-posztban köszöntötte fel kisfiát.

Örömhírt osztott meg Instagram-oldalán Vasvári Vivien. A sztármami ugyanis közölte, legkisebb csemetéje, Colin egy éves lett. Az influenszer nagyon boldog, megható posztban köszöntötte fel kisfiát, ami mellé pár szülinapi fotózáson készült képet is megosztott.

293A7577
Egy éves lett a gyönyörű sztármami kisfia / Fotó: Szabolcs László

Drága kis hercegem. Ma van az a nap, amikor egy évvel ezelőtt beléptél az életünkbe, és minden egy csapásra megváltozott. A szíved dobbanása, az első mosolyod, az apró kezecskéd érintése , amikor felültél, elkezdtél mászni, mind-mind olyan ajándékok, amelyeket soha nem felejtünk el. Azóta minden napot beragyog a mosolyod és a nevetésed, és nincs olyan pillanat, amit ne tennél szebbé a jelenléteddel

- kezdi gyönyörű posztját Vivi, akinek Colin már a harmadik gyermeke

Emlékszem, milyen kicsi voltál, amikor először a karjaimba vettelek, és most, egy évvel később, már egy bájos, mosolygós kis felfedező vagy, aki minden nap csodát hoz a világunkba. A szemedben ott ragyog az élet öröme, és minden lépésed egy új kalandot ígér.

- folytatta az egykori luxusfeleség megható írását, melyet olyan sorokkal zárt, amiben csupa jót kíván hátralévő életére már mos Colinnak:

Boldog első születésnapot, édes kisfiam! Köszönjük, hogy ilyen különlegessé tetted az elmúlt évet számunkra. Továbbra is boldogságban és szeretetben teljen minden pillanatod. Nagyon szeretünk, és alig várjuk, hogy együtt fedezzük fel a világot veled!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek