Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.21.

Zokognak a rajongók: tragikusan fiatalon elhunyt a népszerű TikTok-sztár

Az influenszer egy súlyos betegség következtében hunyt el.

Egy perui mérnök, aki egyik napról a másikra TikTok-sztárrá vált, vasárnap a dengue-láz szövődményei miatt életét vesztette.

gyertya, gyász, tragédia
A tartalomgyártó súlyos betegségben vesztette életét Fotó: Unsplash

Jainer Pinedónál, akit a TikTokon Dancing Engineer néven ismertek, dengue-lázat diagnosztizáltak, miután július 21-én rosszul lett és meglátogatott egy kórházat Peru egyik tartományában, Condorcanquiban, ahol dolgozott.

A 34 éves férfit később átszállították a Chiclayóban található Almanzor Aguinaga Asenjo kórházba további vizsgálatok céljából. Az eredményekből pedig kiderült, hogy mellhártyadiffúziót találtak nála, ami azt jelenti, hogy a tüdeje és a mellkasa között felgyülemlett a folyadék. Az influenszer ezt követően mellkasi műtéten esett át, augusztus 1-jén pedig már egy újabb táncos kihívással jelentkezett a kórházi szobájából.

Egy beteg ember, aki nem táncol, az nem hal meg!!!

- írta Pinedo akkor, majd hozzátette, hogy csak 20 százalékos energiát tud beletenni a videójába.

Az egészségi állapota ezt követően tovább romlott, augusztus 14-én pedig majdnem szívrohamot kapott, az intenzív osztályon ekkor intubálni kellett őt.

Ricardo Peña, az egészségügyi minisztérium miniszterhelyettese elmondta, hogy az intenzív osztályon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy Pinedónak Hodgkin-limfómája volt, ami szerinte végül a halálához vezetett. A Lambayeque tartományi egészségügyi hivatal közölte, hogy a férfi az ott tartózkodása alatt átfogó és folyamatos ellátásban részesült. Jainer Pinedót augusztus 18-án, vasárnap reggel nyilvánították halottnak - írja a Daily Mail.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek