LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.29.

19 év után is válaszokat vár a 25 évesen elhunyt színésznő gyászoló családja

Párja talált rá a feltörekvő színésznő holttestére. Az áldozat édesanyja több információt akar!

Ashley Barnett színésznőt mindössze 25 évesen holtan találták kabinjában a Carnival Cruise Line hajóján. Gyászoló édesanyja úgy véli, többet is tehettek volna az eset kivizsgálása érdekében.

A feltörekvő színésznő élete a nyílt tengeren ért véget, éppen a születésnapját követően, még 2005 októberében. Az Egyesült Államokban élő Ashley a barátjával vett részt a hajóúton - írja a Mirror

Soha nem fogom megkapni az összes választ. Ez az egyik legszívszorítóbb rész

– nyilatkozta a megtört édesanya, Jamie, aki máig nem ismeri lánya halálának körülményeit. Barátja beszámolója szerint a fiatal nővel kaszinózni mentek, majd megnéztek egy koncertet, ezután pedig visszatértek a kabinjukba. Egy állítólagos vita után azonban a barát hajnalban ismét a kaszinóba ment, Ashley pedig egyedül maradt a szobában. A férfi állítása szerint kevesebb mint két órával később visszatért a kabinba, ekkor Ashley mellé feküdt aludni. A férfi másnap ébredés után hagyta pihenni kedvesét és az ismerőseihez ment. Ezután ismét visszatért a kabinba, de nem tudta felébreszteni Ashleyt, aki nem lélegzett, ezért értesítette a hatóságokat.

Ashley-t nem sokkal később halottnak nyilvánították. Bár az orvosszakértő megállapította, hogy a nő egy szintetikus opioid, metadon túladagolásban halt meg, szerettei azonban kételkednek, főleg, hogy a haláleset körülményeire hosszú évek elteltével sem derült fény. Ashley halála továbbra is rejtély marad gyászoló családjának.

Minden reggel úgy ébredek, hogy bárcsak még egyszer megölelhetném a lányomat. És imádkozom, hogy egyetlen más anyának se kelljen átélni ezt a rémálmot

– mondta Jamie.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek