Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.26.

Öröm helyett gyász: Élete legszomorúbb szülinapját ünnepli a gyönyörű színésznő

Két éve visszavonult a színészettől, tavaly pedig elvesztette élete szerelmét. Sandra Bullock 60 éves lett.

A nyilvánosság teljes kizárásával ünnepli 60. születésnapját Sandra Bullock. A világhírű színésznő tavaly még joggal reménykedhetett abban, hogy egy nagyszabású partin köszönti a hatodik X-et a szerelmével, Bryan Randallal, ám az élet sokszor kegyetlen rendező, most is közbeszólt.

Sandra Bullock
Sandra Bullock filmektől és színészettől visszavonulva, családjával ünnepli a 60. születésnapját (Fotó: Entertainment Pictures)

Bullock ugyanis tavaly augusztusban elveszítette fotós kedvesét, akivel 2015 óta alkotott egy párt, Sandra két gyermekét is együtt nevelték nagy szeretetben. Bryan Randall 3 éven át küzdött komoly betegséggel, a köznyelvben sokszor csak idegsorvadásos betegségnek hívott amiotrófiás laterálszklerózis azonban végül legyőzte őt. A kettejük közötti kötelék rövid kapcsolatuk ellenére is rendkívül szoros és bensőséges volt. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint az, hogy a színésznő párja utolsó kívánáságát is teljesítette, és születésnapján szétszórta a hamvait egy folyóban.

Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel.

„Bryan úgy döntött, eltitkolja a betegségét a világ elől, mi pedig tiszteletben tartottuk a kérését” – közölte nyilatkozatában a gyászoló családja tavaly az Entertainment Tonighttal. Hozzátették: „Jelenleg a magánélet védelmét kérjük, hogy gyászolhassunk, és megbékéljünk azzal, hogy lehetetlen elbúcsúzni Bryantől”.

A Beépített szépség sztárja még 2022-ben jelentette be, hogy visszavonul a színészettől, és családjának szenteli idejét. Akkor még nem lehetett tudni, hogy azóta elhunyt szerelmének gondozása is a fő okok között szerepelt.

Csak a gyerekeimmel és a családommal akarok lenni a hét minden napján, 24 órában

– fogalmazott akkor a világsztár.

Sandra Bullock két gyereket fogadott örökbe

Ha már gyerekek, az Oscar-díjas színésznőnek két örökbe fogadott gyereke van: Louis és Laila. Az elsőt 2010-ben, a másodikat pedig 2012-ben vette magához. Ma már mindketten tinik, ám csak ritkán mutatkoznak édesanyjukkal a nyilvánosság előtt. 

Vélhetően a színésznő ma velük ünnepel, távol a reflektorfényektől.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek