Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.12.

Lesújtó hír érkezett: Tavaly tért vissza a képernyőre, meghalt az elismert színésznő

A színésznő 75 éves volt.

Gyászol a filmes világ: 75 éves korában elhunyt Shelley Duvall színésznő, a Ragyogás című film sztárja. Halálának hírét élettársa, Dan Gilroy közölte, elmondása szerint Duvall álmában hunyt el a 75. születésnapján cukorbetegséggel kapcsolatos komplikációk után.

75 éves korában elhunyt Shelley Duvall  Fotó: Imdb

A kedves, csodálatos élettársam és barátom elhagyott minket. Túl sokat szenvedett az utóbbi időben, most már viszont szabad. Repülj, gyönyörű Shelley

- mondta Dan Gilroy.

A színésznő a Ragyogáson kívül olyan még olyan filmekben tűnt fel, mint a Három nő, a Popeye és a Negyedik emelet, de kétségkívül Jack Nicholson oldalán nyújtotta a legemlékezetesebb alakítását, aki Wendy Torrance-t szerepében tűnt fel az 1980-as legendás Stanley Kubrick horrorfilmben.

Az 1949. július 7-én a texasi Fort Worthben született Duvall karrierje az 1970-es Brewster McCloud című fekete vígjátékban való szerepléssel kezdődött. Ezután szerepelt még az Annie Hall, a McCabe & Mrs. Miller és a Popeye, valamint számos más filmben. A színésznő 2002-ben visszavonult, majd tavaly tért vissza a 2023-as The Forerst Hills című horrorfilmben, viszont már több szerepet nem vállalt - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek