Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.22.

„Szeretni való édes lélek” – gyászol az ismert zenész, meghalt a lánya

A Guns N' Roses gitárosa jelentette be a drámai hírt.

A világhírű rockbanda gitárosa, Slash szomorú poszttal indította a hetet, ugyanis beszámolt róla, hogy tragikusan fiatalon, mindössze 25 évesen elhunyt a mostohalánya, Lucy-Bleu Knight, akivel azóta ápolt családi kapcsolatot, mióta az édesanyjával, Meegan Hodgessel egy párt alkotnak. A fiatal lány halálának okáról nem írt a zenész, arról azonban beszámolt, hogy nevelőapjához hasonlóan ő is tehetséges művész volt.

96th Academy Awards - SHOW
Gyászol a világhírű gitárlegenda Slash /Fotó: AFP

Lucy-Bleu Knight (1998. december 6.) Meegan Hodges és Mark Knight szeretett lánya, Samantha Somers Knight és Slash mostohalánya, és Scarlet Knight nővére, és London és Cash Hudson féltestvére, békésen hunyt el Los Angelesben, Kaliforniában, 2024. július 19-én. Lucy-Blue hihetetlenül tehetséges művész volt, szenvedélyes álmodozó és szeretni való édes lélek. A család jelenleg a magánélet védelmét kéri, és arra kéri az embereket, hogy a közösségi médiában való spekulációkat a lehető legkisebbre szorítsák, mivel még gyászolnak alig dolgozták fel ezt a pusztító veszteséget.

- írta Instagram-oldalán Slash.

A zenészt a rajongói és barátai is a támogatásukról biztosították, többek között a Red Hot Chili Pepper basszusgitárosa, Flea is hozzászólt a poszthoz:

Ó ember....Isten áldja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek