Létrehozva: 2024.07.23.

Zokognak a rajongók: meghalt a népszerű rádiós műsorvezető

A műsorvezetőt legyőzte a gyilkos kór.

Gyászolnak a rajongók: 53 éves korában vastagbélrákban elhunyt Tammie Holland. Az Emmy-díjra jelölt rádiós műsorvezető és podcaster szombaton halt meg.

Elhunyt a népszerű rádiós műsorvezető Fotó: Pexels

A St. Louis-i születésű szakember a FOXY 106.9 FM rádió első, kizárólag fekete nőkből álló, úttörő rádióműsorának, a The Real Breakfast Crew-nak volt a tagja. Emellett a This Week with Tammie Holland című népszerű podcast műsornak is a házigazdája volt.

Tammie figyelemre méltó öröksége a rádiósiparban több mint három évtizedet ölel fel, és a St. Louis városára gyakorolt hatása mélyen érezhető lesz. Tammie a Foxy 106.9 egyik megbecsült szereplője volt. Meleg mosolyáról, nevetéséről és az élet iránti őszinte lelkesedéséről volt ismert.

- áll a Foxy 106.9 FM szívszorító közleményében.

Tammie Holland nyíltan beszélt az rákkal folytatott küzdelméről. Utolsó adásaiban a műsorvezető elmondta a hallgatóknak, hogy egy hospice-ban fog ápolást kapni, miután a négyes stádiumú rákja átterjedt a tüdejére és az agyára.

Hétfőn kétórás emlékműsort sugároztak a Foxy rádióadón, ahol a hallgatók megoszthatták saját emlékeiket Tammie Holland-ról. A műsorvezető gyakornokként kezdte, majd innen kűzdötte fel magát a legmagasabb pozícióba, miután otthagyta légiutas-kísérői állását. Hamarosan a hangja ismerőssé vált a St. Louis-i emberek számára, majd később már a nagyközönség is megismerhette őt - írja a Metro.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek