Létrehozva: 2024.07.06.

Elhunyt a népszerű humorista, rengetegen gyászolják

A nagy nevettető mindössze 54 éves volt.

Borzalmas tragédia történt: életét vesztette az 54 éves világhírű komikus, Tony Knight a Rock’&’Cars fesztiválon a franciaországi Lavaurban. A humorista halálhírét az egyik családtagja jelentette be.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
Banális balesetben vesztette életét a humorista (Fotó: Pixabay – Képünk illusztráció)

Mindössze 54 éves volt, ereje teljében. Fitt, egészséges, és boldog ember volt. Humora egy egész világot bírt nevetésre

– mondta Tony Knight rokona.

A francia média beszámolói szerint a humorista egy banális balesetben vesztette életét, egy nagy faág zuhant rá és több más személyre a fesztiválon, ám ő volt az egyetlen, aki nem élte túl a szerencsétlenséget. Az ausztrál lakcímmel rendelkező, Franciaországban élő brit humorista a kutyákkal végzett munkájáról is ismert volt, mint híres „kutyasuttogó”.

Knight világszerte foglalkozott problémás állatokkal és ennek kapcsán szerepelt több televíziós és rádiós műsorban is. A humorista sógornője a GoFoundMe-n gyűjtést indított, hogy finanszírozni tudják a temetés költségeit. A rajongókat lesújtotta Knight hirtelen halála, és a közösségi médiában fejezték ki részvétüket a gyászoló családnak.

„Most hallottam a szörnyű hírt, le vagyok sújtva. Úúgy érzem, mintha egy barátomat veszítettem volna el! A szívem együtt érez Hayley Jannel és a családjával, a barátaival, és persze Lewisszal és Gypsyvel. Micsoda veszteség – az élet olyan törékeny” – idézett egy hozzászólót a brit Metro.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek