Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.31.

Gregor Bernadett kiakadt: Ez egy mély sebeket feltépő téma

A színésznő alig akart hinni a szemének, amikor úgy jött szembe önmagával egy hírportálon, hogy őt senki nem kereste a készülő cikk kapcsán, ami ráadásul az édesanyja betegségéről szólt.

Uborkaszezon ide vagy oda, vannak írott és íratlan szabályok, melyeket nem is elsősorban szakemberként, inkább „csupán” emberként nem szegünk meg. Ilyen többek között a kegyeletsértő, vagy szenzitív, egészségügyi állapotról szóló tartalmak megjelenítése. Az pedig végkép nem a legszerencsésebb, ha történetesen ezt a két kizáró tényezőt egyszerre használjuk úgy, hogy éppen az érintett hírességet felejtjük el értesíteni, ne adja Úristen megkérdezni. Gregor Bernadett most - és persze nem először - a saját bőrén tapasztalta meg, hogy hová vezet, ha a lelketlenség és a szakmai alázat teljes hiánya találkozik és fúziónál. Az egyik napilap ugyanis úgy írt az édesanyja tragédiájáról, hogy őt nem keresték, hanem régi megszólalásait ollózták össze. Pedig a színésznő egy szót sem szeretne erről a szomorú témáról nyilatkozni már.

gregor bernadett
Gregor Bernadett felháborodott a kegyeletsértő cikken (Fotó: hot! magazin)

Gregor Bernadett elmondta markáns véleményét

A színésznő erről egy rövid, csalódottságot sejtető posztban írt: „Nem véletlenül nincs tele a sajtó a magánéletem történéseivel...”

Nem szeretnék beszélni erről.

"Az, hogy én évekkel ezelőtt megtiszteltem újságírókat azzal, hogy mégis beavattam őket a lelkem legféltettebb titkaiba, az nem jogosít fel általam ismeretlen embereket arra, hogy a megkérdezésem és a hozzájárulásom nélkül régi cikkeket összeollózva - akár ezzel a művelettel az általam hajdanán valóban mondottak jelentését is megváltoztatva - friss interjúként jelentessenek meg anyagot. Ez egy mély sebeket feltépő, lényegesen érzékenyebb téma annál, minthogy uborkaszezon idején az érintett megkérdezése nélkül egy újság üres lapjait lehessen kitölteni vele...” - fogalmazott közösségi oldalán Gregor Bernadett, aki rengeteg támogató kommentet kapott a bejegyzése alatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek