Létrehozva: 2024.07.07.

Berki Krisztián édesanyja: „Minden nap pokol, amióta nem láthatom a fiamat”

Két éve ilyenkor mindenki döbbenten hallgatta a híreket: egy olyan ember távozott az élők sorából tragikus körülmények között, akit lehetett szeretni vagy nem szeretni, de garantáltan mindenkinek volt véleménye róla.

Sajnos nem érhette meg a 42. születésnapját az egykori műsorvezető. A barátok, a rajongók, sőt ismeretlenek is őszinte részvétüket fejezték ki a hozzátartozóinak, akik a mai napig nem nem hiszik el, hogy szeretett családtagjuk, Berki Krisztián nincs többé.

Berki Krisztián anyja a fia születésnapja kapcsán kesereg - RIPOST
Berki Krisztián halála óta minden nap pokol az édesanyjának (Fotó: archiv /hot! magazin)

Minden nap pokol, amióta nem láthatom többet a fiamat.

„Folyamatosan megemlékezek róla, így a születésnapján is megyek a temetőbe. Ilyenkor viszek neki virágot, és egy kis ideig beszélgetek is vele. Őszintén, továbbra sem szeretném elfogadni, hogy nincs köztünk. Nem tudom tudomásul venni, hogy meghalt” – kezdte Júlia a hot! magazinnak.

Sokan azt állítják, hogy a gyász idővel enyhül, és megtanulunk együtt élni vele. Sajnos ez egyáltalán nem igaz a híresség édesanyjánál, aki a mai napig rengeteget gondol két éve elhunyt fiára.

Berki Krisztián anyja a fia születésnapja kapcsán kesereg - RIPOST
Berki Krisztián temetése óta nem enyhült édesanyja fájdalma (Fotó: archiv/hot! magazin)

„Krisztián napi szinten itt van velem, érzem a jelenlétét. Szokták mondani, hogy az idő begyógyítja a sebeket, de ez hazugság. A saját tapasztalatom alapján beszélek, és egyáltalán nem érzem azt, hogy jobb lenne, sőt. Minden egyes nap rosszabb, amióta nincs velünk a fiam. 

Várom, hogy egyszer csak hazaállítson, és közölje, hogy ez csak egy rossz vicc volt, és életben van. Emiatt minden este hosszú ideig nézem az ablakból a kaput, hátha megjelenik.

Nem tudom felfogni, nem akarom elhinni, hogy ez a valóság” – mondta Berki Krisztián édesanyja.

Berki Krisztián anyja a fia születésnapja kapcsán kesereg - RIPOST
Berki Krisztián 44 éves lenne a héten (Fotó: archiv/hot! magazin)

Berki Krisztián kerek évfordulója

Tavaly volt tíz éve, hogy Berki Krisztián először feltűnt a TV2 Édes élet című realityjében. Ott vált az ország legmegosztóbb ce­leb­jé­vé, napi szintű téma volt a közbeszédben és a médiában is.

További sztárhírekért olvasd a hot! magazin e heti számát (hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek