LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.06.25.

Tizenöt éve halt meg Michael Jackson, szörnyű dolog derült ki a boncolási jegyzőkönyvből

A legendás énekes 2009. június 25-én hunyt el. Michael Jackson halálával kapcsolatban azóta is rengeteg teória kering.

Michael Jackson halála napra pontosan 15 évvel ezelőtt, 2009. június 25-én, 50 évesen történt Los Angeles-i villájában. Halálát egy vényköteles gyógyszer (legfőképp Propofol) miatti szívleállás okozta, de a boncolási jegyzőkönyvéből több aggasztó részlet is kiderült.

Michael Jackson
Michael Jackson 15 éve hunyt el. (Fotó: KPA/ Northfoto)

A jegyzőkönyvben az olvasható, hogy a sztár testét hegek borították, és a popkirály karjain mindenütt sebek voltak, amelyeket feltehetően a krónikus álmatlanság leküzdésére szedett gyógyszerek okoztak. A csípőjét, a combját és a vállát szúrásnyomok, a karját, a nyakát és a csuklóját pedig hegek borították. Az orvosok később arra a következtetésre jutottak, hogy ezek közül sok a különböző műtétekből származik.

Az énekes különböző szépészeti beavatkozásokon is átesett, többek között rózsaszínre tetováltatta ajkait, és volt a fejbőrén egy kopasz folt, amelyet tetoválással sötétítettek el, hogy egybeolvadjon a hajvonalával.

Michael Jackson szörnyű állapotban volt a halála előtt

Csont és bőr volt, a haja kihullott, és csak tablettákat evett már, mielőtt meghalt

– mondta egy, az énekeshez közel álló forrás a The Sunnak.

Christopher Rogers, a boncolást felügyelő orvos megállapította, hogy Jackson vitiligoban szenvedett, ami egy pigmenthiányos foltokkal járó, gyógyíthatatlan rendellenesség.

Az énekes védjegyévé vált fehér zokniját pedig valószínűleg azért viselte, hogy rejtegesse bőrkeményedését és súlyos gombás fertőzését.

Az a tény, hogy Michael lábai ilyen rossz állapotban voltak, annak a jele volt, hogy nemcsak ő maga hanyagolta el magát, hanem a körülötte lévők sem figyeltek oda rá

– nyilatkozta Jackson orvosa, Conrad Murray.

Murray-t gondatlanságból elkövetett emberölés miatt négy évre börtönbe zárták, amiért helytelenül adta be az énekesnek a gyógyszert, bár továbbra is fenntartja ártatlanságát. Végül csak két évet ült, 2013-ban szabadult, ám azóta se praktizálhat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek