LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.06.21.

Váratlan fordulat: Ezért nem tud elköltözni a TV2 kilakoltatott sztárja

Sokáig úgy tűnt, az énekes végre fellélegezhet, hiszen új albérletben folytathatja az életét. Ám Farkas Sándor Lajos helyzete nem is olyan egyszerű.

Nemrég úgy tűnt, végre véget ért Farkas Sándor Lajos éveken át tartó kálváriája. Ahogy arról a Ripost már beszámolt, a TV2 sztárja évekkel ezelőtt megörökölte azt a hatalmas, 280 négyzetméteres szigetszentmiklósi házat, amelyben halálukig a szülei laktak, és amit tetemes jelzálog terhelt.

a TV2, Farkas Sándor Lajos
Farkas Sándor Lajos egyelőre nem tud elköltözni (Fotó:  TV2)

Eljött, amitől rettegett

A végrehajtók nem kevesebb mint 89 millió forintot követeltek a fiatal énekestől, aki sokáig próbálta eladni a házat. Ám bárhogy is próbálkozott éveken át, csak nem kopogtatott az új tulajdonos, pedig Lajos még a vételárat is lejjebb vitte, de sajnos hiába.

Idén április végén vált valósággá az, amitől a Sztárban Sztár leszek! tehetsége évek óta rettegett. A jogerős döntés értelmében Lajosnak legkésőbb augusztusig el kell hagynia azt a házat, ahol felnőtt.

„Sajnos eljött a pillanat, amikor elveszik tőlem és családomtól az otthonunkat, azt a házat, ahova születtem, ahol nevelkedtem, és amit a drága szüleim két kezükkel építettek, és amiért egy egész életen át szenvedtek. Dühös vagyok, de megoldást kell találnom. Kérem a segítségeteket, kiadó kertes házat keresünk, ami legalább 3 szobás, Szigetszentmiklós és környékén. 4 felnőtt és egy kiskorú költözne. Megosztásokat köszönöm”

- tette közzé az énekes néhány hónappal ezelőtt a Facebookon.

A megoldás nem várt helyről érkezett! Az énekest májusban egy ismerőse hívta fel telefonon azzal a jó hírrel, hogy van egy lakása, amit nem használ, és ahova Lajos nyugodtan beköltözhet. Igen ám, de egy nem várt tényező miatt ez még nem történhet meg!

2113706_farkassandorlajos2
Nehéz helyzetben van Farkas Sándor Lajos, de nem reménytelenben (Fotó: TV2)

Ezért nem tud elköltözni Farkas Sándor Lajos

Lajos a Ripost megkeresésére elmondta, hogy egyelőre a párjával együtt várakozó állásponton vannak, és a megoldást keresik.

„Most várunk, egész egyszerűen azért, mert van egy kutyánk, amit imádunk, de nem jöhet velünk az új albérletbe. Azért most azt tervezzük, hogy veszünk egy telket, arra felhúzunk egy faházat, és ideiglenesen ott helyezzük el a blökit. Elajándékozni semmiképpen sem szeretnénk. Ott minden nap látogatnánk, és ki tudja, lehet, hosszú távon ott építenénk fel egy házat. A páromnak volt vidéken egy telke, azt sikerült eladnia, ebből van most némi pénzünk. Az albérlet már ki van fizetve. Az biztos, hogy a végrehajtó augusztusig adott nekünk határidőt, addig ki kell találnunk, hogy mi legyen”

- árulta el a Ripost-nak Farkas Sándor Lajos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek