LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.05.28.

Sosem volt még ilyen gyönyörű: csak úgy sugárzik új szerelme mellett Tóth Gabi

Az énekesnő rajongóinak is szemet szúrt a változás.

A 2023-as év egyik nagy sztárválásának tartották, amikor véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata: az énekesnő és a sztárséf hat év és egy közös gyermek születését követően döntött a szakítás mellett. Azóta már mindkettőjükre rátalált a szerelem és a boldogság: Krausz Gábor egykori Dancing with the Starsos táncpartnerével, Mikes Annával, míg Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik alapítójával, Papp Máté Bencével kezdett párkapcsolatba.

papp máté bence, tóth gabi
Tóth Gabi és Papp Máté Bence / Fotó:  Ripost

Az énekesnő és kedvese ráadásul egy közös projektbe is belevágott: egy hagyomány- és értékrendőrző, néptánc, népzenei tábort szerveznek a nyárra 8 és 18 év közötti gyerekek és a fiatalok számára. Tóth Gabi nemrég már hatalmas örömhírről számolhatott be a közösségi oldalán a táborral kapcsolatban.

Nagyon boldogok vagyunk, mert rengetegen érdeklődtetek a táborunk iránt

- írta az Instagram-posztjában az énekesnő, amelyben azt is elárulta, hol és mikor lehet majd jelentkezni. A bejegyzéshez egy, a szerelmével közös fényképet csatolt, a rajongói pedig örömmel nyugtázták, hogy Gabi - akinek szerintük nagyon jót tett az új kapcsolat - csak úgy sugárzik a Fricska táncosa mellett.

Brutálisan jól nézel ki. Mostanára lettél a legszebb, ismerlek, amióta felbukkantál a képernyőn a Megasztárban. Most fénykorodba léptél

- jegyezte meg az egyik követő, a véleményét pedig rengetegen osztották.

Ilyen gyönyörű még sohasem volt, pedig egy igazi kaméleon, akinek minden is jól áll. De ez most tuti szuper összkép

- helyeselt egy másik lelkes rajongó.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek