Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.31.

Gelencsér Timi kedvence komoly depresszióban szenved

Az egykori szépségkirálynő felelős állattartóként igyekszik példát mutatni az embereknek. Ezért Gelencsér Timinek fontos, hogy négylábú kedvencei ne csak fizikálisan, de mentálisan is egészségesek legyenek. Nemrég a rajongóitól kért segítséget, mert Licsi depresszióban szenved.

Gelencsér Timi kapcsán köztudott, hogy nagy állatvédő egyben örökbefogadás mellett is rendszeresen kiáll. Ezért nem meglepő, hogy az egykori szépségkirálynőnek két négylábú kedvence is van, Licsi, és Füge. Míg az utóbbi kutyus vele és párjával él, addig Licsi édesanyjánál élvezi a hatalmas kertet.

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi imádja négylábú kedvenceit (Fotó: Szabolcs László)

Nagy bajban a házi kedvenc

Timi nemrég a követőihez fordult segítségért, ugyanis mint a bejegyzésből kiderült, Licsi depresszióban szenved. Főleg azokban az órákban, amikor a szépségkirálynő unokahúga ott van a büszke nagymamánál. 

Képzeljétek, Licsike teljesen depressziós mióta Diana megszületett. Főleg akkor nem eszik, nem akar sétálni, stb, amikor Diana ott van Anyánál. (ugye Licsi Anyával lakik) Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Nyilván sok figyelmet kap egy 5 hónapos kisbaba, de Licsi ugyanannyi szeretetet kap mint előtte, mégis teljesen elveszett, és kb. így fekszik egész nap, pedig fizikálisan semmi baja”  – fordult segítségért Gelencsér Timi a közösségi oldalán.

Gelencsér Timi kutyája
Rajongóihoz fordult segítségért az egykori szépségkirálynő (Fotó: Instagram/Gelencsér Timi)

Gelencsér Timi és párja közt csak úgy dúl a love

Bár Licsi még küzd a kutyadepresszióval, viszont Timi magánéletében nem is lehetne boldogabb. A modell, egykori szépségkirálynő közösségi oldalára feltöltött videók és képek alapján csak úgy izzik a levegő közte és párja, Simon Mátyás között, akivel már több mint egy éve vannak együtt. Arról még nem lehet tudni, hogy hivatalosan is tervezik-e egybekötni életüket, azonban nemrég Timi egy esküvő ruhában tündökölt, melyet követőivel is megosztott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek