Létrehozva: 2024.04.04.

Zséda meglepő vallomást tett: „Most vége. Szeretném, hogyha mostantól minden megváltozna”

Vajon kinek üzent a csinos énekesnő? Zséda meglepő vallomással rukkolt elő, egyesek szerint a fiához szólt a furcsa üzenettel.

Meglepő vallomással rukkolt elő Zséda. Zsédenyi Adrienn bársonyos hangon, kemény mondatokat fogalmazott meg: rejtély, hogy kinek…

zséda
Zsédenyi Adrienn Zséda teljesen összezavarta a rajongóit a rejtélyes vallomásával Fotó: TÓTH IMRE

Zséda leszögezte: „Szeretném, hogyha mostantól minden megváltozna”

Tartozom egy vallomással…” – mondta a kamerába a gyönyörű énekesnő.
Tudom, hogy az elmúlt években nem volt könnyű neked, pedig azt akartam, hogy te legyél a legszebb, a legelbűvölőbb, a legfényesebb. Azt akartam, hogy mindig mindenkit elvarázsolj, és én soha nem csalódtam benned. Pedig nem volt könnyű neked.

De most vége. Szeretném, hogyha mostantól minden megváltozna. Ezért pár nap múlva egy ajándékkal fogok kedveskedni neked…

Kamasz fiának üzent Zséda?

Az nem derült ki, hogy a rejtélyes vallomás kinek szól, sőt, Zséda tovább borzolva a kedélyeket felszólította a kommentelőit, tippeljék meg, kinek üzenhetett.

Bárcsak nekem…” – álmodozott egy imádója, míg néhányak szerint fényes hajfürtjeitől szabadul meg. Tekintve, hogy a videó egy mélygarázsban készült, volt, aki szerint autóvásárlás áll a háttérben. De akadt, aki egy új dal beharangozójának tippelte a sejtelmes felvételt, s olyan is volt, aki úgy vélte, Zséda kamasz fiának üzent.

Az énekesnő mindig diszkrét a magánéletét illetően, ám a hot! magazinnak néhány hete meglepő őszinteséggel vallott kamasz fiáról, a 16 éves Nimródról.
Valahogy az első perctől kezdve ösztönösen érzem az anyaságot: én vagyok az, aki talán a legjobban ismeri a fiamat, megérzem, hogy mi a jó neki, milyen sportot élvezne igazán, milyen iskola illik hozzá a leginkább, milyen nyelv menne neki a legjobban. Sokat tudtam segíteni neki eddig.”

Idén lesz tizenhét éves, a kamaszkor most egy új szakasz az életünkben, de most is nagyon jó, bizalmi a viszonyunk. Sokat beszélgetünk, már amennyit egy kamasz fiúval lehet

– tette hozzá a csinos énekesnő nevetve, majd elismerte: önállóságra neveli gyermekét, hiszen ő maga is hamar állt a saját lábára, 14 évesen költözött kollégiumba. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek