Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.01.10.

Gyászba borult a világ: legyőzte a rák, meghalt az X-Men filmek sztárja

Feleségét és két gyermekét hagyta hátra a sármos színész.

Meghalt a mexikói származású színész, Adan Canto, akit az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiból, és számos népszerű sorozatból is ismerhetett a közönség – írja a BBC.

gyertya gyász halál tragédia veszteség búcsú
Két pici gyereket hagyott hátra Fotó: Pixabay

Az oldal szerint a 42 éves színész ügynöke arról tájékoztatta a rajongókat, hogy Canto már ideje végbélrákban szenvedett, szervezete végül feladta a harcot.

Halle Berry is elbúcsúzott barátjától 

A 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban a színész Napfoltot játszotta, olyan nevek társaságában, mint Halle Berry. A forgatáson olyan jól összebarátkoztak, hogy a színésznő később saját rendezésű filmjében, a Netflixen 2020-ban debütáló Megsebezvében is adott egy szerepet Cantónak.

Egyelőre nem találok szavakat… de az én édes drága barátom, Adan épp elnyerte a szárnyait. Örökké, örökké a szívemben őrzöm őt

– idézi az oldal Halle Berry Instagram-oldalán megosztott búcsúját.

Berry mellett számos más hollywoodi sztár is elbúcsúzott Cantótól, mások mellett Kiefer Sutherland, aki A kijelölt túlélő című sorozatban játszott együtt a sármos színésszel.

Canto családja összeroppant 

Adan Cantot a felesége, Stephanie, és két gyermekük, a hároméves Roman Alder és a másfél éves Eve Josephine gyászolja. Stephanie így búcsúzott szeretett férjétől:

Örökké kedvesem, hamarosan találkozunk.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek