A rendőrség megtalálta a telefont, amit Magyar Péter a Dunába dobott

POLITIK
Létrehozva: 2023.09.17.

Szorcsik Viki őszinte vallomást tett a szerelemről: Határozott nő vagyok, mellém egy erős férfi kell!

Nem szokott a magánéletéről beszélni Szorcsik Viki, de lapunkkal most kivételt tett. A gyönyörű színésznő elárulta, milyen számára az ideális férfi, hol szokott ismerkedni és azt is, milyen kapcsolatban van az exeivel.

Visszatért a képernyőre Szorcsik Viki. A Super TV2 Power of Love – A szerelem ereje műsorvezetőjeként segíti a társra, és persze a nagy összegű főnyereményre vágyó fiatalokat. A napi reality háziasszonya nagyon szereti új feladatát, kíváncsi, hogy alakul a szereplők sorsa, kialakul-e szerelem a műsorban. Mert szerinte is igaz, hogy szenvedély nélkül nem lehet élni.

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki elárulta, milyen a férfi ideálja (Fotó: Saját/Szorcsik Viki)

Szorcsik Viki: Egy kapcsolatban legyenek meg a férfi-női szerepek!

A színésznő nem szokott a magánéletéről beszélni. De új műsora kapcsán kikerülhetetlen a kérdés: számára milyen az ideális férfi?

Nekem nagyon fontos, hogy egy férfinak legyen meg a kellő intelligenciája és legyen humora. Mondjon olyat, ami kétértelmű, amibe bele lehet állni, amiből lehet egy jót vitatkozni – válaszolta lapunknak Szorcsik Viki

Vegyen le a lábamról, vezessen! Egy olyan férfi ideál van előttem, akire felnézek, akit tisztelek a munkája, az egyénisége és a határozottsága miatt. Nagybetűs férfi legyen! Ilyen szempontból klasszikus elvárásaim vannak. Taglózzon le az első pillanatban, legyenek meg a klasszikus férfi-női szerepek. Már többször előfordult, hogy ezek felcserélődtek, úgy éreztem, én vagyok az erős, nekem kell annak lenni. Itt persze nem a fizikai erőre gondolok… Nem akarok olyan férfival lenni, akinél ezt érzem, mert akkor elmegy a varázs, elmúlik minden, nem tudok rá többet felnézni és nem fogom azt érezni sem, hogy meg tud védeni. De úgy érzem, a férfiak kissé ellágyultak, már nem jönnek szembe az utcán férfias férfiak.

De ha utcán nem jön szembe az igazi, akkor hová jár egy ismert, gyönyörű nő manapság, hol ismerkedik?

Hát ez az! Nagyon nehéz manapság ismerkedni. Aki elfoglalt, aki nem jár közösségbe, annak nagyon nehéz. Én már nem szívesen megyek szórakozóhelyre, már nem bulizok, vagyis nem úgy. Megvan a szűk baráti köröm, akikkel összejárunk. Már jobban érzem így magam, más igényeim vannak. Igyunk meg együtt egy pohár vörösbort, beszélgessünk, telefon nélkül… Vagy menjünk kirándulni a természetbe! fejtette ki Viki.

Nem törli az exeivel közös emlékeket

Viki jóban van az exeivel, boldogan emlékszik vissza azokra a kalandokra, utazásokra, amiket együtt éltek át. Soha nem törölné ki a közös emlékeket, ahogy sokan manapság szokták. Mert úgy tartja, mind hozzátesz ahhoz, amilyen ő most.

Legutóbbi párommal rengeteget utaztunk, gyönyörű helyeken jártunk, nagyon tartalmas időt töltöttünk együtt. Rengeteg élményt szereztünk közösen, amik örökre megmaradnak – folytatta a műsorvezető. – Nem vagyok konok, hogy ezeket csak ezért kitöröljem, mert elváltunk. Szeretek visszaemlékezni az együtt töltött időre, amit imádtunk együtt, a csókokra, az együttlétekre. A kapcsolataim legnagyobb részben közös megegyezéssel végződtek, vagy én vetetettem nekik véget. Amikor azt éreztem, hogyha még benne maradok, akkor sérülni fogok, akkor inkább leléptem. Én nem engedem, hogy kihasználjanak, vagy bántsanak! Olyanra nem emlékszem, hogy engem tettek volna ki. Persze én egy nagyon határozott személyiség vagyok, mellém tényleg egy nagyon erős férfi kell. Egyik kapcsolatom sem volt egyszerű, mindegyik küzdelmes volt, óriási, vehemens, de szerintem ez így szép! Mert kell a vibráció, a szenvedély, ezek nélkül nem lehet élni! Én nagyon magas hőfokon égek, ezt nem mindenki tudja követni!

Viki arra a kérdésre nem válaszolt, hogy most van-e férfi mellette. A gyermekkérdés alól viszont nem bújt ki. A színésznőnek nincs gyermeke és nem érti, sokan ezt miért nem fogadják el, miért kötnek bele az egyedülálló nőkbe emiatt. 

Ha én elfogadom, hogy valakinek van 1,2 vagy 3 gyermeke, akkor más is fogadja el, hogy nekem meg nincs. A nővéreimét imádom, ha babázni akartam anno, akkor mentem hozzájuk, nem vágytam sajátra. Az én életemből egyelőre kimaradt az anyaság, de emiatt semmivel nem érzem magam kevesebbnek. Ez az én döntésem, és tisztességtelennek tartom, ha valaki azt mondja rám ezért, hogy biztos karrierista és önző vagyok… Honnan tudja, milyen vagyok, miért hoztam ezt a döntést? Nem kell, hogy ezt bárki megértse, csak fogadja el! 

 

 

origo.hu

Varga Barnabás barátnője a kórházból posztolt drámai fotót

ripost.hu

Vészjósló jelek: Ennek a 3 csillagjegynek romba dönti életét az idei nyár

borsonline.hu

Lenyűgöző IQ-val rendelkezel, ha legalább 8 kérdésre helyesen válaszolsz

hirtv.hu

Belehalt sérüléseibe a vitorlázó repülővel lezuhanó 17 éves lány + videó

metropol.hu

Most jött: utasokkal teli busz karambolozott, mentőhelikoptert és 6 mentőautót riasztottak a helyszínre

mandiner.hu

Orbán Viktor: Nem támogatjuk az uniós pozíciókról szóló pártmegállapodást

ripost.hu

Sokkoló videó Varga Barnabásról, egy ország imádkozik a focistáért

mindmegette.hu

Elég egy pillantás a görögdinnyére, és máris tudod, melyik az édes!

ripost.hu

Testvérek? "Kulcsár Edina klón" lett Magyarország Szépe

ripost.hu

Weisz Fannit eljegyezték és babát vár: „A hír igaz! Mindkettő!”

ripost.hu

„Lehet, hamarosan kisbabád lesz” – Vajna Tímea szívszorító üzenetet küldött Gelencsér Timinek

ripost.hu

A házi kedvenceink tudják, mikor halnak meg - szívszorító gesztussal búcsúznak tőlünk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Váratlan fordulat: Ezért nem tud elköltözni a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

A Viszkis vallomása: "Az első rablás után összehánytam magam"

LELKIZŐ

„Csak menekültem" - Krausz Gábor megszólalt a háborúról, ő is a béke pártján áll

LELKIZŐ

Se veled, se nélküled: Durva, ami ezekkel a magyar sztárpárokkal történik

LELKIZŐ

Balesetet szenvedett, 49 évesen meghalt a népszerű színész

LELKIZŐ

Most jött a hír: nagy a baj, kórházba vitték Anna hercegnőt

LELKIZŐ

"Ő is fél" - szívszorító, mit él most át Katalin hercegné, nem tudja leplezni érzéseit

LELKIZŐ

Összeomlott a sztárszínész, mentális problémái túlnőttek rajta