Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2023.09.08.
Módosítva: 2023.09.08.

Sürgősségi műtétet kellett végrehajtani a várandós Kourtney Kardashianen

A 44 éves sztár harmadik gyermekével várandós, és most először akadt súlyos problémája terhességével kapcsolatban.

Múlt héten robbant a celeb világban bomba, miszerint a Blink-182 több európai koncertjét is le kellett mondja hirtelen, egyik napról a másikra. Az ok az volt, hogy Travis Baker, a dobosuk sürgős családi ügyben vissza kellett utazzon Amerikába. Utána kiderült, hogy azért kellett hirtelen visszarepülnie az Egyesült Államokba, mivel felesége kórházba került. 

Fotó: Pixabay

Egészen mostanáig nem lehetett tudni, miért került Kourtney Kardashian a kórházba, miután már a harmadik trimeszterben jár a terhessége során. A reality sztár csütörtökön, saját Instagram oldalán osztotta meg, mi történt: 

Örökké hálás leszek azoknak a a hihetetlen orvosoknak, akik megmentették a kisbabánk életét. Hihetetlen hálás vagyok a férjemnek is, aki a világ másik feléről rohant hozzám a kórházba, és azóta is a gondomat viseli. Ő az én sziklám. Köszönöm anyukámnak is, aki mindvégig velem volt, és a kezemet fogta.

 - kezdi a posztjában. Leírja, hogy már három terhességen esett át, és egyikkel sem volt semmilyen gondja soha, így egyáltalán nem volt felkészülve arra, hogy a magzaton most majd sürgősségi műtétet kell végrehajtani. 

Nem hiszem, hogy valaha is megérti ezt olyasvalaki, aki nem esett át hasonlón. Nem tudja megérteni ezt a félelmet. Most én is teljesen új szemszögből látom a dolgokat,  és minden tiszteletem azoknak az anyukáknak, akiknek küzdeniük kellett a terhességük során a pici életéért.

Végül írását azzal fejezte be, hogy Istent éltette, és megköszönte neki is, hogy a kórházat úgy hagyhatta el, hogy kisfia továbbra is életben van, és a pocakjában fejlődik születéséig. A 44 éves Kourtney Kardashian-nek és a 47 éves Travis Bakernek ez lesz az első közös gyermeke. A pár tavaly házasodott össze Las Vegasban, majd idén is tartottak egy szertartást Olaszországban. Mindkét félnek több gyereke is van előző kapcsolataikból.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek