Létrehozva: 2023.08.18.

"Teljesen máshogy alakult az életem" - őszinte vallomást tett Lola

A közönség szeme láttára vált aranyos kislányból érett nővé. Mostanában a műsorvezetői tudásával nyűgözi le a nézőket a Petőfi TV-n, a tervei között pedig ott van a családalapítás gondolata is.

Nem csapott nagy bulit a szülinapja alkalmából: azokkal töltötte a nagy napot, akik igazán fontosak a számára. Szervezett ugyan egy baráti összejövetelt, de csak szűk körben.

Lola
Fotó: Bakos Mirtusz Eszter / HOT

– Születésnapi jógára is mentem, de idén elmaradt a hajnalig való asztalon táncolás. Apukám és a keresztlányom is a napokban ünnepelte a szülinapját, így egy nagy családi közös ünneplésre került sor – kezdte a műsorvezető a hot!-nak.

Lola harmincöt éves lett – ezzel a korral teljes mértékben ki is van békülve, és pozitívan tekint mind a múltjára, mind a jövőjére.

– Felnőtt nőnek érzem magam, mindegy, hogy harminc vagyok-e vagy harmincöt. Úgy nőttem fel, hogy a szakmámban, énekesnőként mindig én voltam a legfiatalabb, ez pedig mára megfordult. Jól érzem magam, mert tudok önazonos lenni, tudom, mi a jó nekem és mi nem. Tíz évvel ezelőtt nem hittem volna, hogy a zenei pálya mellett műsorvezető leszek, ma pedig, hála Istennek, ezzel foglalkozhatok. Akkoriban azt gondoltam, hogy mára már lesz családom, de teljesen máshogy alakult az életem. Mostanra viszont ténylegesen megérett bennem a gondolat a családhoz – tette hozzá.

További érdekes sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin szerdán megjelent számában!

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek