Létrehozva: 2023.07.04.
Módosítva: 2023.07.04.

Betelt a pohár Tóth Veránál, nem bírta tovább szó nélkül

Tóth Vera nem bírta tovább szó nélkül nézni, ahogy egyes kommentelők viselkednek szeretett húgával, Gabival. Mindenkit arra buzdít, koncerten nézze meg Gabit, máris megváltozna a negatív véleményük!

Betelt a pohár Tóth Veránál: nővérként kötelességének érezte, hogy felszólaljon Gabi védelmében.

Szerkesztett kép verte ki a biztosítékot

Egy bulvár tematikájú, zárt facebookos csoportban ízléstelen képet szerkesztettek össze Tóth Gabiról, átlépve számos etikai határt, internetes bántalmazásnak beillő módon. Vera, aki látta ezt, érthető módon nem bírta magában tartani a véleményét, kemény szavakkal tette helyre azokat, akik asszisztáltak a kép megjelenéséhez. A Ripost felkeresésére pedig bővebben is kifejtette véleményét:

Nem igazán olvasok bulvárt, mert szinte csak a bántást látom. De tudom, hogy nem is zárkózhatok el teljesen, ezért egy ismerősöm ajánlására csatlakoztam ebbe a bizonyos csoportba, de ki is fogok lépni, mert csak mocskolódást látok. És nem csak Gabiról” – kezdett bele az énekesnő lapunk felkeresésére.

„Mit tett a Tóth Gabi?"

Vidéki lány vagyok, vidéki mentalitásban nőttem fel, napi szinten találkoztam pletykával. Mindenki elmondta, hogy kiről mi a véleménye, rendszerint a háta mögött. De az egy adott közösségen belül történt, s mégis csak ártatlanabb volt. Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. A social media teret ad boldog-boldogtalannak, hogy véleményt formáljon olyan emberekről, akiket abszolút nem is ismernek, csak felültek a hullámvasútra, és sokszor ész nélkül belerúgnak bárkibe. 

Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna

Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor [Krausz Gábor, Gabi férje – a szerk.] visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról” – tette hozzá Vera, aki bizton tudja, hogy Gabit sokan szeretik, értékelik a művészetét.

Tóth Gabi órája
Gabit személyesen mindig a szeretetükről biztosítják Fotó: Markovics Gábor

Tíz percig simogatták a hátát"

Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni. De persze egy művész ember más, a mi lelkünk tízszer, hússzor érzékenyebb. Ráadásul a lelkünkkel, a szívünkkel dolgozunk, így még megterhelőbb kezelni ezt a sok rosszindulatot. 

Persze, Gabi tud idegesítő lenni, én is néha fejbe tudnám kólintani

– nevette el magát Vera. „Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! A legrangosabb díjakat kapta meg, már 10-15 évvel ezelőtt is.

Az a bizonyos videó

Vera reagált arra az ominózus videórészletre is, ami nemrég körbejárta az internetet, amin Gabi egy Beyoncé feldolgozást ad elő.

A közös fellépéseink, a Siser Act formáció koncertjeinek állandó része egy beatbox workshop, ahol megmutatunk különböző stílusukat, énekmódokat. A videó is egy ilyen alkalommal készült, és leszögezhetem, hogy minden hang a helyén volt. Próbálja meg bármelyik kommentelő ezt így acapella elénekelni!

– adta fel a leckét Vera, aki felemlegette azt is, hogy Gabiról lejáratás céljából kiragadott képek is körbe járták az internetet:

Persze, hogy készül olyan kép, amin éneklés közben grimaszol. Rólam is bármikor készülhetne ilyen, mikor Aretha Franklintől énekelek, és az a mondanivaló, hogy tiszteld a nőket, én is vágok gizda fejeket, hiszen ez illik az előadásmódhoz” – tette hozzá jókedvűen a tehetséges énekesnő, aki szerint nagyon is érthető, hogy Gabi olykor videobejelentkezésekben megvédi magát a bántásoktól.

Azoknak, akik bántják őt, pedig azt tanácsolom, jöjjenek el a koncertekre, Palkonyára, vagy máshova, nézzék meg, milyen a hangulat, milyen átkötő szövegeket mond Gabi, hogy teljesít művészként. Rögtön megváltozna a véleményük róla.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Miley Cyrust brutálisan összeverték egy női vécében

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

mandiner.hu

Hálásak a britek a magyaroknak – mutatjuk, miért

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

mandiner.hu

A székelyek Mongóliából származnak, a hunokkal érkeztek a Kárpát-medencébe – török nyelvész a Mandinernek

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Ciki egy ámokfutást folytat” - Dagad a botrány, nem beszélnek az Omega tagjai

LELKIZŐ

Mindig is küzdött a súlyával a Next Top Model Hungary versenyzője: „Nem feleltek meg a centik”

LELKIZŐ

"Nagyon keveset látom, szinte alig beszélünk" - sírva vallott házassági válságáról a TV2 sztárja

LELKIZŐ

„Folyamatosan sírok” – gyászol a népszerű színésznő