Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.25.

Bejelentette az Omega gitárosa: megtalálhatták Kóbor János utódját

Megvan, hogy ki viheti tovább az Omega örökségét.

Molnár György Elefánt egy ideje komoly egészségügyi gondokkal küzd. Bár a rákot már kétszer legyőzte, az utóbbi időben egy rejtélyes kór teszi tönkre a mindennapjait.

Molnár György
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A Mokkában őszintén mesélt arról, hogy rengeteg nehézséggel kellett és kell megküzdenie a mai napig egészségügyi állapota miatt. A folyamatos szédülőrohamok megnehezítik az életét, elmondása szerint sosem tudja, éppen mikor jön rá a rosszullét, emiatt pedig az egészen hétköznapi tevékenységek is nehezére esnek. Az orvosok ugyan rengeteg tesztet elvégeztek már rajta, de eredménytelenül, egyelőre fogalmuk sincs, mi lehet a legendás zenész baja. A gitáros az elmúlt néhány hónapban 8-10 vizsgálaton is átesett, ezek mindegyike negatív eredménnyel zárult, aminek a betegek általában örülnek, megoldás azonban azóta sincs.  

A zenész tervei szerint még tervez néhány fellépést, de minden bizonnyal ez lesz a búcsúja az Omega együttestől, hiszen így a zenélés is nehezére esik. 

Szabadidejében írt néhány dalt, a szövegek is megszületőben vannak, azonban kevés olyan magyar művész létezik, aki ezeket olyan színvonalon tudná előadni, ahogyan a banda legendás frontembere, Kóbor János. Elefánt a műsorban azt is elárulta, úgy tűnik, megvan az az ember, aki méltó utódja lehet Mecky-nek. Mivel ő pótolhatatlan és utánozhatatlan volt, ezért nem is olyan személyt kerestek, aki imitátorként énekli majd el a Gyöngyhajú lányt, viszont a gitáros úgy érzi, megvan a megfelelő jelölt.

„Írtam egy pár dalt, készülnek a szövegek, keresgélem azt, hogy ki az, aki igazán úgy el tudná énekelni, hogy valami visszacsengése legyen az Omegának az elmúlt 60 évére, mert ez egy nagyon nehéz dolog. Többen próbálkoztak az elmúlt időszakban elénekelni a Gyöngyhajú lányt, általában nem sok sikerrel. Nem lehet. Mecky egy személyiség volt, egy karakter volt. Hiába tanulja meg valaki a mozdulatait, egy picit fals, egy picit gellert kap a dolog. Onnantól kezdve pedig inkább rosszabb, mint jó lenne. Olyat próbálok keresni, akit nem tudunk hasonlítani Meckyhez. Ez nem egy egyszerű feladat, de talán sikerült megtalálni valakit. Még nem mondom el, hogy kit, mert még nem száz százalékos a döntés”

– beszélt a részletekről Molnár György.

 Többet egyelőre ezzel kapcsolatban nem árult el, de amint a zenekar készen áll rá, meglesz a hivatalos bejelentés is.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek