Létrehozva: 2023.07.21.
Módosítva: 2023.07.21.

Majka Curtisről: Egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő

Olaj lehet a tűzre Majka legújabb nyilatkozata egykori zenésztársáról, Curtisről. Egy év után is téma, miért is váltak külön útjaik. A nyilvánosság előtt megy az adok-kapok, nem lehet megjósolni, ennek mikor lesz vége. A történtek ellenére meglepően pozitívan beszélt volt barátjáról.

Bár egy évvel ezelőtt ért véget Majka és Curtis együttműködése, mai napig nyilvánosan üzengetnek egymásnak. Legutóbb Curtis a Facebook-oldalán vetett számot az elmúlt tizenkét hónapjáról, melyben úgy fogalmazott: 

Soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket! Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad emiatt. Több van bennetek, mint azt hinnétek.

Majka sokáig csendben maradt, azonban volt kollégája szavai kiverték nála a biztosítékot. Közösségi oldalán üzenet, név szerint megszólítva egykori zenésztársát, melyben tiszta vizet öntött a pohárba, hogy volt valójában a különválásuk. Valamiért mindkét fél másképp emlékszik, Míg Curtis azt állítja, ő hozta meg a döntést, Majka szerint a csapat nem kívánt tovább vele együttműködni.

Majka
Majka egyelőre nem tudja elképzelni, hogy valaha egy színpadon állnak majd újra Curtisszel  Fotó: Markovics Gábor

Majka és Curtis egy éve nem beszéltek egymással

Bár azt gondolnánk, hogy ezzel pont kerül az ügyük végére, nem így történt. Majka az 1Kanapén című műsorban vendégeskedett, ahol sok minden más mellett feljött a Curtisszel való kapcsolata is. Hangsúlyozta, hogy ebben a témában már mindent elmondott. Mikor Osváth Zsolt említést tett arról, hogy Curtis nyilatkozataiban arról beszélt, hogy Majka nem kezelte egyenrangúként, megeredt az ózdi zenész nyelve.

„Ha kimondanám, hogy Atika mennyi pénzt keresett nálam, akkor dobnál egy hátast. Saját maga mondta el, hogy száz millió forintot kokainozott el, akkor az honnan volt? Akkor hogy nem volt egyenrangú? Hogy érezte, hogy nem volt megfizetve?” – kérdezett vissza a rapper, majd hozzátette, egy éve nem beszéltek egymással, azt leszámítva, hogy az utóbbi időben újra elkezdődött az üzengetés köztük az egész világ előtt.

„Nagyon bízom benne, hogy most ő ezzel – hogy odafigyel rá az RTL. (…) A korából kifolyólag, hogy már 34 éves, hogy családja van, hogy vett egy házat, vett egy autót, így fejlődik az ember: megtartani, előrelépni, menni tovább.”

Erre rájön, hogy ezért majd olyan dolgokat kell tenni, ahol nem teheti meg azt, hogy nem megy el. És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták.

„Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik, mert nekünk sok közös barátunk van. Hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Úgy értem, miért kell engem ebbe belekeverni egy év után egy posztban?” – mondta utalva egykori barátja utolsó nyilvános kiírására.

Majka és Curtis
Egy évvel ezelőtt ért véget a barátságuk  Fotó: Sipeki Péter

Majka Curtisről: „Nagyon szeretem, mint embert”

Majka mindezek mellett azt is beismerte, Attila nagyon hiányzik neki, mert rengeteg közös élmény köti őket össze, de nem akar olyan emberre időt szánni, aki viszont nem akarja.

Nagyon szerettem, mint embert, nagyon szerettem, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. 

„Én nem tudok, és nem is akarok többet tenni ezért, mert nincs rá indíttatásom. Ha neki úgy jó, ahogy van, akkor nekem is jó úgy, ahogy van” – fűzte hozzá a rapper, aki azt is elárulta, hogy valaha láthatjuk-e őket együtt színpadon.

„Soha nem lehet azt mondani, hogy soha. (…) Nem hiszem, hogy ez mostanában így lesz. Egy második esély mindig, minden körülmények között, mindenkinek jár, mert elsőre el lehet b...szni. És ez már a harmadik lenne, ezért mondom, hogy ebben a formában ez nem valósulna meg. Hogy tizenöt év múlva, amikor megbeszéljük a dolgainkat, nem mondom, hogy nem”mondta Majka.

FÜLES

Majka mindenről kitálalt: nyilvánosan üzent Curtisnek, hazugsággal vádolja

Az egykori barátok között elmérgesedett a viszony.

FÜLES

Majka mindenről kitálalt: nyilvánosan üzent Curtisnek, hazugsággal vádolja

Az egykori barátok között elmérgesedett a viszony.


 

 

origo.hu

Anglia egy borzalmas meccsen győzte le a szerbeket a foci-Eb-n

ripost.hu

5 ingyenes strand, amit érdemes kipróbálnod a nyáron

borsonline.hu

Azt hitte az édesanya, csak kiszáradt a szeme: már csak hetei vannak hátra az életből

vg.hu

Financial Times: Oroszország két év után először megelőzte az Egyesült Államokat az Európába irányuló gázszállításban

ripost.hu

"Végre újra itt!" – falatnyi topban jelentette be a hírt Stana Alexandra

ripost.hu

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

ripost.hu

Ettől a hozzávalótól lesz fejedelmi lakoma a lecsóból

ripost.hu

Megbízhatsz bennük: ennek a négy csillagjegynek a legtisztábbak a szándékai

ripost.hu

Született művészek: ez a négy csillagjegy a legkreatívabb mind közül

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

A Viszkis vallomása: "Az első rablás után összehánytam magam"

LELKIZŐ

„Csak menekültem" - Krausz Gábor megszólalt a háborúról, ő is a béke pártján áll

LELKIZŐ

Se veled, se nélküled: Durva, ami ezekkel a magyar sztárpárokkal történik

LELKIZŐ

Üzent a túlvilágról Berki Krisztián szelleme

LELKIZŐ

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

LELKIZŐ

Elképesztő! Így segít a TV2 sztárja

LELKIZŐ

A Viszkis rabló vallomása: Aznap már tudtam, itt a vége

LELKIZŐ

"Aki nélkül én sem lennék!" Megríkatta édesanyját Kulcsár Edina