Létrehozva: 2023.06.05.

Kitálalt kapcsolatukról Kasza Tibi volt barátnője: „A kelleténél is tovább tartott"

Az egyedülálló hangi adottságokkal megáldott Lajtai Kati jókedvűen idézte fel Kasza Tibivel való kapcsolatát. De a Sztárban Sztár énektanára azt is elárulta, szólókarrierrel kacérkodik.

Lajtai Kati a Crystal popzenekarral robbant a köztudatba. Bő tíz éve már, hogy kilépett a trióból, ám nem tűnt el, a Sztárban Sztár és Szárban sztár leszek című műsorok énektanárjaként rendre feltűnik a képernyőn. Sőt, épp saját számok kiadásán dolgozik.

Lajtai Kati a 2000-es évek egyik legnépszerűbb zenekarának az énekesnője volt (Fotó: YouTube)

„Nem egy klasszikus szakítás volt"

Az énekesnő Palik László beszélgetős műsorába volt hivatalos, ahol kibeszélte a most műsorvezetőként tevékenykedő Kasza Tibivel való kapcsolatát és szakításukat is! Diákszerelem volt az övék, 17 éves korukban jöttek össze, s nyolc évig alkottak egy párt.

"Mikor a zenekar elindult, mi már a kapcsolatunk igazán utolsó szakaszában voltunk" – fogalmazott jókedvű nosztalgiával Kati. "A második lemezt már úgy csináltuk, hogy nem voltunk együtt, akkor már szakítottunk. Tulajdonképpen a zenekar nagy részét úgy csináltuk meg, hogy az már csak munkakapcsolat volt."

Nem egy klasszikus szakítás volt. Hosszútávon azért elváltoztunk egymás mellől, de eleve más típusú személyiségek voltunk. 

"Nagyon hosszú kapcsolat volt, a kelleténél is tovább tartott. Egyszer aztán azt mondtam: figyelj Tibi, nem kéne ezt már abbahagyni? Van ennek még értelme?"

– idézte fel saját kérdését. "Aztán pár hét múlva azt mondta: figyelj, Kati, asszem’ igazad van" – elevenítette fel Tibi szavait is.

Lajtai Kati lerántotta a leplet a Kasza Tibivel való kapcsolatáról (Fotó: YouTube)

Tibi megsértődött, ha nem ismerték fel"

A kiváló énekesnő szerényen elismerte, a színpadi pompát élvezte, a színfalak mögött viszont nem hajszolta annyira a csillogást, mint Tibi.

A színpad mögött nagyon nagy különbség volt Tibi és köztem: ő volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, ha belépett valahová.

"Ma meg már szerintem meg örül, ha nem ismerik fel, ha elutazik valahová. Szóval ő ezt élvezte, ebben lubickolt, kereste minden szegletében, a színpadon kívül is. Én viszont olyan voltam, aki a színpadon szerette ezt megélni, a médiapezsgést is valamilyen szinten. De amögött inkább zavarba ejtett, nem nagyon használtam ki" – fogalmazott Kati, aki ennyi idő után most szólókarrier beindításán gondolkozik.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”