Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2023.06.29.

„Hatalmas veszteség lenne, ha nem élné túl” – aggódnak a magyar sztárok az intenzívre került Madonnáért

Madonna néhány napja kritikus állapotban került intenzív osztályra. A magyar hírességek is aggódnak érte, Vásáry André, Köllő Babett és Zalatnay Sarolta felidézte, mit jelent számukra Madonna munkássága.

Szerda éjszaka futótűzként terjedt el a hír az interneten: Madonna súlyos állapotban van. Eszméletlenül találtak rá és azonnal intenzívosztályra szállították, ahol lánya, Lourdes nem tágít mellőle. Azóta megnyugtatóbb hírek érkeztek: bakteriális fertőzésről van szó, amiből nagy eséllyel teljesen felépül majd. A nagy ijedtség okán a Ripost felkeresett néhány hazai hírességet, hogy elmondják, mit jelent számukra Madonna munkássága, és mit gondolnak a sokak szerint nem méltóságteljes megöregedéséről. 

Madonna Guests on The Tonight Show
Madonnáért a hazai sztárok is aggódnak (Fotó: Northfoto)

Vásáry André

Gyerekkorom óta Madonna az egyik legnagyobb kedvencem, egy poplegenda, a generációm nagyon sokat köszönhet neki, amiért vállalta önmagát, mert megosztó lenni!” – fogalmazott a Ripost felkeresésére a férfi szoprán énekes. „Hatalmas veszteség lenne, ha nem élné túl a betegséget. Hamarosan a pályája negyvenéves évfordulója apropóján turnéra indul, és az egyik amerikai állomásra nekem is megvan már a jegyem! Persze a legfontosabb, hogy épüljön fel, de nagyon szeretném még élőben látni.

Andrénak már megvan a jegye Madonna következő koncertjére Fotó: Vásáry André

A popdívát az elmúlt években egyre több támadás éri a plasztikai műtétjei sokasága miatt, a fiatalos énekesnek erről is megvolt a véleménye:

Egy kicsit szomorúnak tartom, hogy pont ő változott át ennyire, aki akkora élharcosa volt az önkifejezésnek, az elfogadásnak. De persze az ő teste, miért ne tehetné meg? Egyébként pont a napokban láttam a CNN-en egy műsort, ahol arról beszéltek, hogy a sajtóban keringő képek egy része szándékosan el van torzítva, meg van szerkesztve, és aki élőben látja, azt vallja, nem ennyire drasztikus a helyzet. Akárhogy is, lehet, hogy túlzásba esett, de számomra ez nem rombolja le azt az eszmeiséget, amit egykor képviselt” – zárta a gondolatait André.

Köllő Babett

Madonna egy kultuszt teremtett a bevállalósságával, szerintem minden korosztály ismer jó pár számot tőle. Nagy veszteség lenne, ha ilyen korán távozva. Őszintén szólva, nem én vagyok a legnagyobb rajongója a számainak, de én is elismerem, hogy korszakalkotó, amit tett. Tudom, hogy mostanában sokat bántják azért, amit a testével tett, de valahol meg is értem. Hosszú évtizedekig szexszimbólum volt, nem lehet könnyű elfogadnia a teste változását. 

Majd ha ott tartok, 64 évesen, elmondom, nekem hogy sikerült

– tette hozzá nevetve a csinos díva, aki reméli, az ősszel induló Sztárban sztár leszek! című showműsorban lát majd a versenyzőktől hiteles Madonna utánzást.

Köllő Babett
Babett megérti, hogy szexikonként nehéz lehet megélni a test korosodását Fotó: TV2

Zalatnay Sarolta

Még a Like a Virgin korszakában igazán szerettem őt, de azóta kevésbé hallgatom. A tengerentúli énekesnők közül egyértelműen Tina Turner az abszolút favorit nálam” – szögezte le Cini, aki helyteleníti Madonna extrém szépészeti beavatkozásait: „Egy topmodell esetében megérteném, mert nekik a testük, a szép megjelenésük a fő produktumuk. De egy énekesnő esetében a hangi adottságok a fők, és persze kell, hogy egyéniség is legyen, azt pedig kár megváltoztatni. Tudom, és haragszom is magamra, hogy ha éneklés közben kiabálok, akkor ráncolom a homlokom, ráncolódik a nyakamon a bőr. 

De van nekem egy nagyon jó tanácsadóm, dr. Krasznai Zsolt, akit olykor meglátogatok, hogy nem kéne-e itt-ott változtatni, de azt mondta: »Cini, majd szólok, ha kell!« Eddig nem szólt.

De akármibe nem is mennék bele. Nem szeretném például, hogy megváltozzon a mosolyom, amit annyian szeretnek látni” – tette hozzá az énekesnő, utalva a sztárok plasztikai sebészére.

Cini nem szeretné a mosolya jellegzetességét elveszíteni. Fotó: Zalatnay Sarolta

Madonnával kapcsolatban még hozzátette:

Bár a külső változásával nem értek egyet, de azt irigylem tőle, hogy annyi pénze van, hogy bőven adakozhat a jó ügy érdekében, és meg sem érzi. Nem bánnám, ha ezt én is megtehetném. Na, meg persze, ha annyi pénzem lenne, lehet most körülöttem is rohangálna 6-8-10 örökbefogadott gyerek” – tette még hozzá nevetve az énekesnő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin üzent, ünnepelnek a fronton

mindmegette.hu

Fontos: Betétdíjas palackokra váltottak ezek az üdítőgyártó cégek!

borsonline.hu

Már nincs sok hátra, 3 csillagjegy életét felforgatja az Újhold

mandiner.hu

Rég nem látott mértékben fogott mellé a német hadsereg, el is ismerték a hibát

life.hu

Nagy bejelentést tett a beteg Károly király koronázása első évfordulója alkalmával

origo.hu

Majka kínos magyarázkodásba kezdett újabb botránya miatt

mindmegette.hu

Ne a boltban vedd meg: ezeken a helyeken magad szedheted az epret!

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Elhunyt a Gyűrűk Ura és a Titanic színésze

LELKIZŐ

Nagy Melanie: „Egyedülálló anyaként fontos meghúzni a határokat”

LELKIZŐ

Hitéről vallott Peller Mariann: „Soha senkire nem szeretnék ráerőszakolni semmit”

LELKIZŐ

Eldőlt: Kulka Jánost választották a Nemzet Színészének