4 hónapja

Peter Srámek nem hitt a szemének, ki ült a nézők között a koncertjén

Peter Srámek néhány hete A Király című legújabb lemezével indított koncertturnét. A siker leírhatatlan, egyre többen kíváncsiak rá. A turné egyik szlovákiai állomásán pedig hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis Zámbó Jimmy egykori menedzserét is megpillantotta a nézők között.

Érsekújváron, Szlovákiában, a sportcsarnokban élő zenekarral lépett színpadra Peter Srámek. A nézők közt pedig Joós István, Zámbó Jimmy egykori menedzsere is feltűnt.

– Tudtam arról, hogy Joós Pisti is el fog jönni, ugyanis régóta kíváncsi volt, hogyan reagálnak az emberek az általa írt dalokra, amik egyrészt A Király című sorozatban és a lemezemen is felcsendülnek. Mégis furcsa érzés volt, amikor megpillantottam őt és a feleségét az első sorban – kezdte a Ripostnak. 

Nekem ez egy óriási elismerés, hiszen Magyarországon ebben a szakmában ő a legjobb. Sokaknak segített már, és büszke voltam, hogy egy ilyen ember része az én életemnek is. 

Felnézek rá, öröm számomra, hogy vele dolgozhatom, arra pedig különösen, hogy már barátomként tekinthetek rá. Gyakran beszélünk telefonon, miközben rendkívül jól tudunk együttműködni. A koncert után mondták nekem, hogy több dalt is megkönnyezett – mondta érdeklődésünkre.

Peter Srámek
Joós István egészen Érsekújvárig ment, hogy megnézze Peter koncertjét (Fotó: Cséfalvay Á. András / Atempo.sk)

 

Joós István először szkeptikus volt Peterrel

Kíváncsiak voltunk, Joós István milyen tapasztalatokat, élményeket szerzett Peter koncertjén. A zenei producer elárulta, ő maga is meglepődött Srámek sikerén, még úgy is, hogy pontosan tudja, mennyire tehetséges az énekes.

Szkeptikus voltam, amikor elkezdtünk együtt dolgozni. Azt gondoltam, A Király című filmhez nem tud olyan színvonalon megtanulni magyarul, hogy ne vegye észre a közönség az akcentusát. 

Féltem, hogy nem fogja megugrani ezt a fantasztikus feladatot annak ellenére, hogy csodálatosan énekel. De a hihetetlen szorgalmának köszönhetően hétről hétre bizonyította fejlődését, így minden aggodalmam elszállt. Óriási munkát tett bele, hiszen azt mondják, a magyar nyelv a kínai után a legnehezebb, és ez már önmagában is minden elismerést megérdemel – mondta lapunknak.

Az elismert dalszövegíró mikor megtudta, hogy egy komoly koncertturné veszi kezdetét, kíváncsi volt, hogy Peter egy teljes koncertet, milyen összekötő szöveggel, hogyan tudja a közönséget magával vinni két órán keresztül. Ekkor döntött úgy, hogy az Érsekújváron megtartandó előadáson ő is részt kíván venni.

Mint alkotótársa, szövegíró, mint a Magneoton Kiadó vezetője, megfigyelőként vettem részt az előadásán. 

Amikor a függöny fölmegy, minden ott dől el. Érdekelt, hogyan fogadják a dalokat. Megdöbbentett, hogy mennyi ember kíváncsi Peter Srámekre. Nem emlékszem, mikor voltam jelen ilyen vastapssal teli koncerten. Arra is felfigyeltem, hogy a nők valamiért imádják. A sportcsarnokban legalább 90 százalékban nagyon jól szituált hölgyeket láttam minden korosztályból. Ott azt is kiderült számomra, hogy rengetegen látták a sorozatot, ismerik a dalokat, úgy a sajátokat, mint a Zámbó Jimmy nótákat. Az is megdöbbentett, hogy két órán keresztül le nem jött a színpadról, nem fáradt el a hangja, a mozgása. Nem akarták hazaengedi, érdekes élménnyel tértem haza – mesélte Joós István lapunknak.

Peter Srámek édesanyjával
"Minden nap megköszönöm Istennek, hogy édesanyám még van nekem." Fotó: Peter Srámek

 

Édesanyja a legfőbb támasza

A már említett koncertről természetesen Peter édesanyja, mint ahogy minden előadásán, most is jelen volt, ráadásul épp Joós István mellett foglalt helyet. Az énekes elárulta, nagyon sokat köszönhet anyukájának, aki mielőtt fia sikereket ért el, már hitt gyermekében.

Minden nap megköszönöm Istennek, hogy édesanyám még van nekem. Amit minden koncertemen szeretnék látni a jövőben is, az anyukám arca. 

Ő a mindenem! Velem volt az első pillanattól kezdve, amikor elkezdtem ezt a pályát, segített nekem, nem volt olyan hely, ahova nem kísért volna el. A legfőbb támaszom, anyára mindig lehet számítani, még akkor is, ha az egész világ ellenem fordulna – mondta az énekes.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb kínos dolog derült ki a drogszeánszon félholtan talált VV Anettről

origo.hu

Sejtelmesen üzent a válófélben lévő Tóth Gabi

borsonline.hu

"Nagyon bántja, hogy Nati ott volt vele" – Ismét megjelent Berki Krisztián szelleme

magyarnemzet.hu

Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

ripost.hu

„Mint egy r*bi” - Opitz Barbi durva kommenteket kap legújabb fotójára

mandiner.hu

Financial Times: Jöhetnek az EU-s pénzek Magyarországra, ha hozzájárulunk Ukrajna támogatásához

origo.hu

Bikiniben focizott Berki Mazsi - VIDEÓ

mindmegette.hu

Egyetlen barack miatt került Görög Zita a sürgősségire

mandiner.hu

Bréking: újabb magyar kapott Nobel-díjat

ripost.hu

Zokogva beszélt fia haláláról az anya: barátja vitte a halálba Sátoraljaújhelynél

vg.hu

Multi élelmiszerláncok: családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (X)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

MC Hawer: Ha akkor ott nem állok le, ma már nem élnék

LELKIZŐ

„Amit szükséges, megbeszélünk” – Suzy kitálalt volt férjével való kapcsolatáról

LELKIZŐ

"Él még benne a remény" – kiderült, erre vágyik Aurelio kislányának édesanyja

LELKIZŐ

Straub Dezső: Nem haragszom Götz Annára

LELKIZŐ

Szabó Franciska: Azt hittem, itt a vég

LELKIZŐ

Már 6 éve, hogy Cinthya Dictator szerelme, Molnár Tamás újjászületett

LELKIZŐ

"Kimentem és a bokrok között sírtam" - Bruce Willis lánya összetört apja állapotától

LELKIZŐ

"Túléltem a poklot" - Ki akarták végezni a TV2 jóképű sztárját - Videó