Szlovákiában Orbán Viktor szövetségese nyerte a választásokat

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

4 hónapja

Új szerelméről mesélt Csősz Bogi: "Nem volt célom, hogy párkapcsolatot találjak"

"Véletlenszerű találkozás volt a miénk" – így jellemezte új párkapcsolatát az üzletasszony.

Ismét rátalált a szerelem Csősz Boglárkára. Új kedvesével egy rendezvényen találkozott először. Rögtön szimpatikusak lettek egymásnak, ugyanakkor azt is elhatározták, hogy nem sietnek el semmit. "Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. Egyikünk sem keresett párkapcsolatot, mindketten munkával töltöttük a mindennapjainkat. Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt" – árulta el az üzletasszony a hot! magazinnak

Csősz Boglárka
Bogira egy rendezvényen, váratlanul talált rá a szerelem  Fotó: Szabolcs László

Bogi és párja azt szeretné, hogy a kapcsolatuk róluk szóljon, és ne zavarja meg a nyilvánosság vagy a média az ismerkedési fázist. Alapvetően szeretnék zárt ajtók mögött tartani a magánéletüket, ugyanakkor ha együtt jelennek meg valahol, nem akarják, hogy minden szem rájuk szegeződjön. Épp ezért döntött úgy Bogi, hogy a szerdán megjelent hot! magazinnal kivételt tesz, és részletesen mesél kapcsolatukról. 

"Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amiből jobban megismerjük egymást, és megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett" – magyarázta.

Nem kereste a szerelmet Csősz Bogi

Bogi talán szerencsésnek is érezheti magát, hiszen a múltja, a korábbi házassága nem hagyott fájó emléket benne, így képes volt a továbblépésre.

"Az előző kapcsolatom közel 15 évig tartott, és a mai napig jó barátságban vagyok a volt férjemmel. Hosszú folyamat volt, mire elengedtük egymást, hiszen a szerelem elmúlt, de emberileg, barátként kölcsönösen felnézünk egymásra és tiszteljük egymást. Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és meg kell adni az időt a gyászfolyamatra is, hiszen megváltozik az ember élete, újra kell építenie önmagát, a mindennapokat. 

Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak. Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, ezért sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, és ez segített abban is, hogy igazán mélyen bízzak, megnyíljak valakinek.

 Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el" – jelentette ki.

Szerelméről mesél a hot! magazin legfrissebb számában Csősz Bogi

Csősz Boglárka: "A társam ne csak egy szép nőt lásson bennem!"

Kétségtelen, hogy Boglárka kisugárzása, szépsége, stílusossága és energiája mindenkire hatással van, ugyanakkor párját lenyűgözte az üzleti aktivitása, észjárása és a humora is. Az üzletasszony épp ezt várj egy férfitól: hogy ne csak egy csinos nőt lásson benne, hiszen ő sokkal több annál.

Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak!

És bizony Bogi kapcsán nem nehéz sikerekről beszélni. Jelenleg is sokat utazik Törökországba, hogy az üzleti partnereivel tárgyaljon, hiszen nemsokára átadják azokat a siófoki és budapesti szállodákat, amelyek belsőépítészeti berendezését ő, a török és az erdélyi partnerei kivitelezték. Bogi célja, hogy a törökországi és más, nemzetközi, kiváló minőségű, egyedi gyártású belsőépítészeti termékeket Magyarországra hozza, és a magyar minőséget külföldön is megismertesse. Persze mindennek az az ára, hogy Bogi igen elfoglalt, ám ennek ellenére igyekszik mindenre és mindenkire időt szakítani.

"Odafigyelek, hogy maradjon idő a családra, barátokra és a páromra, valamint a sportra is. Nem könnyű manőverezni, ezért általában keveset alszom, utazás közben pihenek, de úgy választom meg a környezetemet, hogy a szabadidőmben feltöltődjek, ne energiákat veszítsek. Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, akkor elkísér az üzleti útjaimra és fordítva. Nemrég elutaztunk egy távoli óceánpartra, hogy hosszabban is kipihenjük a téli fáradalmakat, megújuljunk és több időt töltsünk egymással, távol a külvilágtól, ami szintén egy mérföldkő, hiszen ez alatt is sokat mélyült a kapcsolatunk."

A szerdán megjelent legfrissebb hot! magazinban számos fotó található Csősz Bogiról és kedveséről!

"Az ambícióm töretlen"

Csősz Boglárkának számos befektetése, vállalkozása van, ezek menedzselése és az újak elindítása tölti ki a mindennapjait. A Covid alatt kifejlesztették az egészségügyi újrahasználható vírusmaszkot, producere volt a nemrégiben bemutatott magyar sci-fi filmnek, a 129-nek, amelyben színésznőként is láthattuk. Jelenleg a legerősebb területe a török–magyar kereskedelem építése, több hazai luxusszállodának egyedi gyártással készült belsőépítészeti munkálatait végzik Törökországból importált magas minőségű anyagokból. 17 éves kora óta önellátó, a modell­kedés, színészet ugródeszka volt, hogy az erdélyi, akkoriban politikailag is zárt világból kitörjön és elinduljon a nagyvilágban.

 

"A tapasztalataim adták meg azt az önfegyelmet, tudatosságot és kitartást, amelyben hamar rájöttem, egy nőnek nem elég, ha okos, sokkal többet kell letennie egy asztalra mint egy férfinak ahhoz, hogy sikereket érjen el. Sosem engedtem, hogy kiszolgáltatva legyek sem egy rendszernek, sem egy személynek, hiszen ettől tud valaki igazán erős, és szabad lenni. Az ambícióm töretlen, képtelen vagyok csak létezni, alkotni, létrehozni szeretek, ez éltet. A legerősebb értékem talán, hogy pozitív személyiség vagyok, könnyen kommunikálok az emberekkel, ügyesen tudok összehozni olyan partnereket, üzleti megállapodásokat, amelyekkel mindenki előrébb juthat." 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tömegverekedés a pesti Decathlonban a Nyugati térnél - videó

origo.hu

Verekedős balhé tört ki a pesti Decathlonban a Nyugati térnél - videó

borsonline.hu

Kitűnően teljesít a bentlakásos iskolában a halva született Dorci

mandiner.hu

Fico elárulta, hogyan viszonyul az orosz-ukrán háborúhoz

metropol.hu

Elfogatóparancsot adtak ki Dévai Ferenc ellen

mandiner.hu

A nyugatifény.hu éppen most buzizta le a magyar és szlovák miniszterelnököt

origo.hu

Keresztelő közben szakadt le egy templom teteje, rengeteg a halott - képek

travelo.hu

Hihetetlen, de 8,5 mázsát nyom az ország legsúlyosabb óriástöke

origo.hu

Családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (x)

life.hu

A tested csodákra képes: így veszi fel a harcot a kórokozók, baktériumok ellen(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

MC Hawer: Ha akkor ott nem állok le, ma már nem élnék

LELKIZŐ

„Amit szükséges, megbeszélünk” – Suzy kitálalt volt férjével való kapcsolatáról

LELKIZŐ

"Él még benne a remény" – kiderült, erre vágyik Aurelio kislányának édesanyja

LELKIZŐ

Straub Dezső: Nem haragszom Götz Annára

LELKIZŐ

Szabó Franciska: Azt hittem, itt a vég

LELKIZŐ

Már 6 éve, hogy Cinthya Dictator szerelme, Molnár Tamás újjászületett

LELKIZŐ

"Kimentem és a bokrok között sírtam" - Bruce Willis lánya összetört apja állapotától

LELKIZŐ

"Túléltem a poklot" - Ki akarták végezni a TV2 jóképű sztárját - Videó