Létrehozva: 2023.05.18.

John Travoltának nem Kelly Preston volt az egyetlen szerelme, akitől a halál választotta el

Bár néha irigykedve figyeljük kedvenc hírességeink életét, a tragédiák őket sem kerülik el. Egy házastárs elvesztése rengeteg fájdalommal jár, a sztároknak azonban az egész világ szeme láttára kell megküzdeniük a gyásszal. A VIASAT6 új sorozata ezt a nehéz témát dolgozza fel.

Szerző

A hírnév, a siker és a csillogás mögött bizony könnyen kiderülhet, hogy a legnagyobb sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi. Sőt, személyes drámáikat megismerve közel sem biztos, hogy cserélnénk velük.

Fotó: Pexels

Liam Neeson

Liam Neeson közel 15 évnyi házasság után vált özveggyé, amikor felesége, a szintén színész Natasha Richardson 2009. március 18-án elhunyt. A pár 1994-ben mondta ki a boldogító igent, barátaik és családjuk elmondása alapján pedig szeretetben élték mindennapjaikat. A gondtalanság azonban túl korán ért véget, Richardson ugyanis egy kanadai síelés közben fejsérülést szenvedett. Kezdetben nem aggódtak a nő egészségéért, és a hírek szerint nem is volt hajlandó kórházba menni, de a baleset nem várt következményekkel járt. Neesonnak két gyermeke született néhai feleségétől, a mostanra 26 éves Daniel és a 27 esztendős Micheál, aki édesanyja tiszteletére 2018-ban Richardsonra változtatta vezetéknevét.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan 1980 decemberében házasodott össze első feleségével, Cassandra Harris-szel, akivel egy közös fiút, Seant, valamint az előző kapcsolatából származó két örökbefogadott gyermekét, Charlotte-ot és Christ nevelte. 1987-ben Cassandránál petefészekrákot diagnosztizáltak, majd 1991. december 28-án, 43 évesen elhunyt. A hollywoodi színész egy későbbi interjúban mesélt először arról, hogy a festészet segített neki megbirkózni szerette elvesztésével, ujjal festett alkotásait pedig egy Los Angeles-i kiállítás során mutatta be a nagyközönség számára. Évekkel később újra rátalált a szerelem, és 2001-ben kelt egybe Keely Shaye Smith-szel, az ismert újságíróval és műsorvezetővel.

Vanessa Bryant

Fotó: Instagram/Vanessa Bryant

2020. január 26-án egy emberként gyászolt az egész világ, amikor a profi NBA játékos, Kobe Bryant és lánya, Gianna, további hét személlyel együtt halálos helikopter-balesetet szenvedett. A csapat éppen egy mérkőzésre tartott, amikor bekövetkezett a tragédia. A kosárlabdasztár felesége, az üzletasszony és modell Vanessa Bryant, akivel közel két évtizedig élt házasságban, 37 évesen vált özveggyé, és egyedüli szülőként neveli másik három lányukat, a tinédzser Nataliát, a hatéves Biankát és a három esztendős Caprit.

Céline Dion

Céline Dion és menedzsere, René Angélil 1994-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, 2000-ben megújították esküjüket, és három gyermekük is született. A férfinál azonban 1999-ben torokrákot diagnosztizáltak, és bár 2000-ben legyőzte betegséget, az 2013-ban kiújult. Annak ellenére, hogy a műtét látszólag sikeres volt, 2014-ben kiderült, hogy betegsége gyógyíthatatlan, és két évvel később, január 14-én elhunyt. Az énekesnő egyszer azt nyilatkozta: férje nemcsak a szívükben él velük, de őt látja gyermekei tekintetében is.

John Travolta

John Travolta és Kelly Preston elválaszthatatlanok voltak, és közel 29 évet töltöttek boldog házasságban. 2020-ban azonban minden megváltozott, amikor a színésznek el kellett búcsúznia rákbetegséggel küzdő szerelmétől. Travolta azóta egyedül neveli közös gyermekeiket, Ellát és Benjamint. Kevesen tudják viszont, hogy nem ez volt az első ilyen tragédia a filmcsillag életében. A színész 23 évesen szeretett bele munkatársába, az akkor 41 éves Diana Hylandbe. A jelentős korkülönbség ellenére a pár imádta egymást, a sorsnak azonban más tervei voltak. Miután a nő rákos lett, egy új esély reményében masztektómián esett át, ám 1977-ben legyőzte őt a betegség.

A VIASAT6-on ma, vagyis május 18-án 22:30-kor debütáló Unikornis 1. évada most betekintést enged egy szingli apuka mindennapjaiba, aki megözvegyülése után csöppen hirtelen a randizás világába, legjobb barátai és két kamasz lánya pedig mindent megtesznek, hogy segítsenek neki elfogadni „új” életét.

 

 

Szerző

Ez is érdekelhet

origo.hu

Vidnyánszky Attila: Tényszerűen nem igaz, amit Udvaros Dorottya mond

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

metropol.hu

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

mandiner.hu

Végre fellélegezhetnek a jobboldaliak: simán nyerhet Szentkirályi Alexandra Budapesten

origo.hu

Madeleine McCann tragédiája: szomorú évfordulóhoz érkezett a világ leghíresebb gyerekeltűnési ügye

mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

mandiner.hu

Fizetett propagandistákkal akarja lejáratni ellenfeleit Magyar Péter

ripost.hu

Hitéről vallott Peller Mariann: „Soha senkire nem szeretnék ráerőszakolni semmit”

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Hitéről vallott Peller Mariann: „Soha senkire nem szeretnék ráerőszakolni semmit”

LELKIZŐ

Eldőlt: Kulka Jánost választották a Nemzet Színészének

LELKIZŐ

„Régebben énekelt egy lány...” Elöntötte a nosztalgia Tóth Verát

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?