Létrehozva: 2023.03.09.

Veres Mónika őszintén beszélt édesapja elvesztéséről

A legutóbbi adásban Kadarkai Endrével beszélgetett Veres Mónika Nika a Nemek Igenje című műsorban, ahol az énekesnő elmondta, hogy melyik 5 férfi volt rá a legnagyobb hatással. Ugyan a listájába nem került bele édesapja, de kendőzetlen őszinteséggel beszélt kapcsolatukról.

Veres Mónika, művésznevén Nika már hamar belecsöppent a zene világába, ugyanis négyévesen szignálzenét énekelt a Kossuth Rádióban. Tanulmányait is ez irányban folytatta, emellett színésznőként is megállta már a helyét. Ahonnan mégis talán a legtöbben ismerik, hogy 2020 óta a Majka produkció női énekese lett. 

Édesapját 2008-ban vesztette el, aki fiatalon, hosszú betegség következtében, mindössze 49 évesen hunyt el, ami nagy hatással van a mai napig az énekesnőre, erről beszél Kadarkai Endre műsorában.

Fotó: Máthé Daniella

A kapcsolatuk nem volt felhőtlen, szülei gyerekkorában elváltak, amikor ő 13 éves volt. 

Nagyon sok mindenre ébreszt rá és tanít az én gyerekkorom, csakhogy ennyi idősen jutottam el oda, hogy ezzel foglalkozni kell

– mondta Nika, aki a mai napig nem dolgozta fel akkori élményeit. Bevallotta, hogy nincsen olyan sok megható, boldog emléke gyerekkorából, sosem volt olyan szoros apja-lánya kapcsolatuk. Néha úgy érezte, hogy édesapja ölelése sem őszinte. Amikor beindult a karrierje tinédzserként, szülei válása után, még jobban eltávolodtak egymástól, papája ritkán volt ott a fellépésein, elismerő szavakat sem kapott emiatt. Nika szerint viszonyuk kihatott a párkapcsolataira is.

"Kicsit azért mindig irigykedtem én az akkori osztálytársaimra, ahol kívülről látszólag szeretetteljes családot láttam, ami jó lett volna, ha a mi életünkben is így történik. Hiszem azt, hogy nem véletlenül jöttem én hozzájuk, ehhez az apuhoz és ehhez az anyuhoz. És nyilván ezzel jár egy csomag. Ez egy nagyon nagy dolog, hogy az én életemben a mostani gondolkodásommal és érzéseimmel képes vagyok ezen az úton, nyilván segítséggel elindulni, végigmenni és picit rendbe rakni mindent, ami onnantól elindult vagy amire emlékszem” – fogalmazott a fiatal énekesnő, aki amikor kiderült, hogy apukája beteg, próbált minél több időt tölteni vele, gyakran meglátogatta. Boldogan emlékszik vissza, amikor még az iskolapadból is hazaküldték a tanárai, hogy ápolja őt.

Nagyon sokáig harcoltam magamban és nem biztos, hogy még mindig jó helyen van az, hogy sikerült-e rendezni azt, amivel nekünk feladatunk van, hogy el tudtam őt engedni

– vallotta be és elmesélt egy történetet is, amit nehezen élt meg. Van számára egy nagyon fontos és nehéz dal, ami egyfajta ima számára, egy elengedés, amit csak gombóccal a torkában tudott elénekelni. 2009-ben, a Kőbányai Zenei Stúdióban szakvizsgáján. A Yentl musicalből adta elő a ’Papa, can you hear me’ című dalát a tanárai, szülők, ismerősök előtt.

Életemben nem volt olyan nehéz bármilyen dalt előadni, amikor tudtam, hogy édesanyám ott ül a sorok között. Vettem egy nagy levegőt. Ez a dal egyfajta búcsúsóhaj volt ott, akkor nekem. 

– mesélte szinte már könnyes szemmel Nika, akinek sokszor eszébe jut édesapja, amikor valami nagyon jó történik vele vagy ha lejön a színpadról és reméli, hiszi, hogy hallotta őt, büszke rá.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gonosz vetélytársakról és gazdag partik sötét titkairól beszélt a magyar modell

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

metropol.hu

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese

LELKIZŐ

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”

LELKIZŐ

Gyászol Majka: feladta a harcot a legendás énekes