Létrehozva: 2022.12.21.

Mentő rohant a sürgősségire Csocsesz szerelmével

Csak a gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia Angival.

Szerző LA

A másodperc tört része alatt történt meg a baj Angival, amikor éppen hazafelé tartott kedveséhez, Csocseszhez. A semmiből belecsapódott egy kisbusz, és mint később megtudta, isteni szerencse volt, hogy túlélte az ütközést. Angi már az utcájukban járt, amikor egy hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy döntött, gyorsan elintéz valamit és csak azután megy haza. Ekkor jött a baj.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Másnap volt az öcsém szülinapja, és a kocsiban ülve villant be, hogy nekem kell megrendelnem a tortát. Gondoltam, gyorsan elugrok a cukrászdába, ezért balra kanyarodtam. A következő pillanatban jobbról belém csapódott egy kisbusz 

– idézte fel Angi a Borsnak adott exkluzív interjújában a felkavaró eseményeket.

 

Minden olyan gyorsan történt. Az ütközés következtében az autóm leg­alább ötször megpördült maga körül, én pedig jobbra-balra hánykolódtam és rázkódtam. Csak azt éreztem, hogy pörgök és pörgök, közben átsuhant az agyamon: ha megáll a kocsi, kapok egy akkora ütést, hogy itt a vége. Érdekes módon nem féltem, teljesen beletörődtem, hogy ha meghalok, akkor ennyi volt. Végül az árokban kötöttem ki 

– avat a részletekbe Angi, aki – mint utóbb kiderült – csodával határos módon élte túl a balesetet. Az ütközés miatti szédítő pörgést követően megállt Angi alatt az autó. Amikor kinyitotta a szemét, mindene fájt, de megkönnyebbült, hogy még életben van. 

„A szemem fölött nagyon beütöttem a fejemet, a fájdalom kisugárzott az egész koponyámba. A bal combomon óriási zúzódás keletkezett, ami minden színben pompázik, illetve a jobb lábfejem sérült még, beakadhatott a pedálba. Nagyon megijedtem, hogy ugye nem lett baja a bal lábszáramnak. 2 éve volt egy túrabalesetem, amikor szilánkosra tört. Akkor 19 csavarral és 2 titánlemezzel hozták helyre és csak pár hónapja vették ki. Szerencsére nem sérült meg, az egy újabb komoly műtétet jelentett volna.”

A sürgősségi osztályra érve Angit azonnal megvizsgálták, teljes teströntgen és a koponyájáról CT-felvétel is készült, amiből kiderült, szerencsére nem esett komolyabb baja. A megnyugtató hír után azonban olyasmit mondott neki az orvos, ami miatt rádöbbent, milyen óriási szerencséje volt. 

„A kocsim jobb hátsó ajtajába csapódott bele a másik autó, az ütközés következtében betört az ablaka. Azt mondták, ha egy méterrel előrébb kap el, olyan nagy lett volna az ütközés ereje, hogy akkor már nem beszélgetnénk…”

 

„Csocsesz nagyon aggódott értem”

Ahogy Csocsesz korábban elmondta a Borsnak, amióta egymásba szerettek, Anginak köszönhetően az élete minden szép dolga felértékelődik. Úgy érzi, az égiek kegyesek hozzá, amiért talált valakit, aki mellett önmaga lehet és bearanyozzák egymás napjait. 

Nem csoda, hogy az énekes nagyon megijedt, amikor kedvese azzal hívta fel, hogy balesetet szenvedett. Az ütközés az otthonuktól pár száz méterre történt. Szerencsére Csocsesz éppen otthon volt, ezért azonnal a helyszínre sietett.

„Miután kikerültem a sokk hatása alól, felhívtam, nagyon megijedt és aggódott értem, de amikor odaért, megnyugodott, mert nem látszott rajtam komolyabb sérülés. Jöttek a tűzoltók, a mentők és a rendőrök, lerendeztük a papírokat és vittek is a sürgősségire. Csocsesz oda nem jöhetett be velem, ő addig intézte a trailert, mert a kocsit csak azzal tudták kiemelni az árokból. Szinte 100%-ig biztos, hogy totálkáros lett, a hátsó ablak kiszakadt, a gumik is tönkrementek és az alváz is megcsavarodott. Így is óriási szerencsém volt, hogy ott kötöttem ki, mert ha nincs az árok, akkor belecsapódtam volna a házba…” – mondta Angi, aki a kórházban töltött néhány órányi megfigyelés után a saját felelősségére távozott. A sok sérült jajgatása és némelyikük üvöltözése miatt nagyon rosszul érezte magát, ezért úgy döntött, inkább otthon szeretne lábadozni. Szerelme mindent megtesz azért, hogy mihamarabb felépüljön. 

„Csocsesz nagyon odafigyel rám és mindenben segít nekem. Annyira jó ember!” – mondta meghatódva Angi, akinek a következő napokat még ágyban kell töltenie.

Az a legnagyobb szerencse, hogy nem történt személyi sérülés, és a másik autóban ülő utasok is ép bőrrel megúszták. Mindenki lehet figyelmetlen, a baj megtörténhet egy pillanat alatt. Az autó összetört, de nem ez a lényeg, a legfontosabb az emberélet!

 – mondta a lapnak Csocsesz.

 

Szerző LA

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha beépíti étrendjébe ezeket a gabonaféléket, nemcsak egészségesebb, karcsúbb is lesz

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

metropol.hu

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

magyarnemzet.hu

Készletkisöprést hirdetett az IKEA, megőrültek a vásárlók

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

LELKIZŐ

Házasság első látásra: János fia nem fogta vissza véleményét, Nellinek csak a külső számít?

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja