Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2022.12.10.

Galambos Lajos az ítélet után sem hiszi, hogy börtönbe kerül: "nekem nem ez van a táncrendemben"

Hajdú Péter egy órán keresztül faggatta az ítélethirdetés után Galambos Lajost.

Szerző P. E.

Alig 24 órával azután, hogy 3,6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, a zenész egy hosszú interjút adott Hajdú Péternek. Lajcsit több, mint egy órán keresztül faggatta a műsorvezető, aki hiába tett fel keresztkérdéseket, egyértelmű válasz egyszer sem érkezett.

Lajcsi nagy harcra készül
Fotó: Keresztesi Balázs

A zenész a beszélgetés alatt újra elmondta azokat a gondolatokat, melyeket már többször hallhattunk tőle az elmúlt hét (!) évben, amióta a nyomozás és a per tartott, megnyugtató lezárást azonban nem kaptunk. Bár úgy tűnik, hogy záros határidőn belül a híresség visszaköltözik a börtönbe, ahol már eltöltött 125 napot előzetesben, még mindig nem érkezett tőle egyértelmű magyarázat arra, hogy miért pont őt hallgatták le annak idején a nyomozóhatóságok, ki jelentette fel, hogy kerülhetett olyan élethelyzetbe, amiben most van.

Galambos Lajos az interjú során inkább az ügy érzelmi oldaláról beszélt, elmondta, hogy a feleségét, akit vele együtt vittek el a rendőrök az ügy kirobbanásakor és szintén előzetes letartóztatásba helyzetek – és, akit egyébként másodfokon bűncselekmény hiányában felmentettek – nem engedték haza azonnal gyermekeihez, hogy lelkileg mennyire megviselte ez az egész őt és a családját, hogy soha többé nem moshatja le a neve mellől a bűnöző jelzőt…

A zenész azt is hozzátette, hogy a felesége ügyében kártérítést fognak kérni, egy nemzetközi jogász csapat vállalta, hogy az őt ért jogsérelemsértés miatt bíróságra mennek. Pénzről ugyan nem beszélt, de sejteni engedte, hogy több százmilliós összegről lehet szó.

Lajcsi a beszélgetés utolsó szakaszában így nyilatkozott:

„Ha be kell mennem, hát bemegyek, de nem erre készülök, nekem nem ez van a táncrendemben. A tegnapi nap sem ez volt a táncrendem, hogy ezt az ítéletet kapom. Azt gondolom, hogy én ezt a szélmalomharcomat megnyerem. Én Galambos Lajcsi, aki Soroksáron születtem 1 kiló 75 dekával, és két fillért nem adtak volna azért, hogy megélem az első születésnapomat. Én, aki azt álmodtam, hogy egyszer majd színpadom fogok énekelni, ennek akkor annyi volt az esélye, minta annak, hogy a mackó sajt elkezd brummogni. Én nem abban a körbe tartoztam akikből sztár lehetett. Én hiszek magamban. Egyedül én hiszek magamban” - idézte a Bors.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek