Létrehozva: 2022.10.10.
Módosítva: 2022.10.10.

Nem titok többé: Berki Mazsi megtartja elhunyt férje nevét

Öt hónappal Berki Krisztián tragikus halála után először szerepelt nyilvánosság előtt és beszélt a terveiről a celeb özvegye.

Szerző Ripost

A TV2 Dancing with the Stars versenyzője utolsóként lépett színpadra szombat este, volt tehát ideje azon gondolkodni, hogyan fogadják majd a nézők ebben a számára furcsa helyzetben. Berki Mazsi pontosan tudja, hogy megosztó személyiség. Sokan rajonganak a kedves természetéért, de vannak olyanok is, akik elfogadhatatlannak tartják, hogy még le sem telt a gyászév, de ő már színpadon táncol, ráadásul a pletykák szerint a szívét elrabolta egy titokzatos férfi - írja a Bors.

Fotó: Nagy Zoltán / Bors

Berki Mazsi élete idén május hatodikán változott meg örökre, Berki Krisztián fájdalmasan korán, váratlanul távozott az élők sorából. Mazsi egy hathónapos babával maradt egyedül a gyászában. Erről az időszakról így beszélt a Dancing with the Stars bemutatkozó videójában:

"Krisztián halála után mélyponton volt az életem. Kerestem valamit, amibe kapaszkodni tudok, ami leköt. Ahol nem kell gondolkodnom, ami eltereli a figyelmemet, és jött a Dancing… Berki Krisztián feleségeként nem volt kérdés, hogy az emberek ítélkezni fognak felettem. Ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet, a szívemet a tánccal fogom gyógyítani..."

A fiatal özvegy új életének egyik, ha nem a legfontosabb eseménye, hogy váratlanul szerelmes lett. A férfi, akinek sikerült elrabolnia a szívét, Mazsi egyik barátnőjén keresztül lépett be az életébe, a kapcsolatuk a pletykák szerint mély szereteten és tiszteleten alapul, és minden elemében más történet, mint amilyen Berki Krisztián jelenléte volt. Az egyik nagy különbség az, hogy Mazsi többé nem hajlandó a magánéletét a nyilvánosság előtt élni. A Bors kérdésére, melyet a Dancing with the Stars stúdiójában tettek fel az első adásnap után, így beszélt erről:

"Akit igazán szeretünk, azt próbáljuk megóvni. Volt egy rossz példa előttem, volt részem megélni ennek a teljesen másik oldalát. Ami nem mondom, hogy rossz volt, viszont egy nagyon jó tapasztalás" – mondta Mazsi, aki hozzátette, hogy eltökélt szándéka a privát élete és a közszereplése között egy magas falat húzni, amit senki sem léphet át.

Fotó: Bors

Az özvegy azt is hozzátette, amikor a nyilvánosság előtt élte az életét, az nem érdekelte ennyire az embereket, most viszont, hogy nem hajlandó elmondani és megmutatni, hogy kit szeret, elképesztő hajtóvadászat folyik utána… Újságírók és civilek követik, hogy lefotózhassák a titokzatos férfit.

Az új szerelem mellett új célok is születtek Mazsi lelkében. A TV2 grandiózus táncos műsorában például már úgy konferálták fel őt, mint üzletasszonyt, ami előrevetíti azt, hogy mit tervez Mazsi a jövőben. A saját lábára áll, a kreativitásával és a kitartásával azt szeretné elérni, hogy senkitől se kelljen függenie, hogy egyedül is kényelmesen eltarthassa magát és a Berki Krisztiántól született kislányát, és kilépve a volt kapcsolata árnyékából, megismerjék az igazi Mazsit az emberek. Mazsit, azaz Katona Renátát.

"Olyan szintre jutott az életem, hogy most változtatnom kell. Nemcsak a magánéletben, hanem munka szempontjából is. Komoly céljaim vannak. Szeretnék letenni valamit az asztalra. Valami olyat, hogy utána az emberek azt mondhassák: igen, ő a Katona Renáta néven született lány, aki letett valamit az asztalra!"

Amikor azt kérdezték Mazsitól, hogy ehhez a tervhez szükséges-e az, hogy megváltoztassa a nevét, letegye örökre a „Berki hagyatékot”, meglepő választ adott:

Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a család nevet viseljük.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”