LELKIZŐ

Szerző Maca néni

1 hónapja

Fenyő Iván: Mindenkitől bocsánatot kértem

A népszerű színész élete 15 évvel ezelőtt vett fordulatot. Egy baleset indította el az önismeret útján.

Szerző Maca néni

Fenyő Iván azt mondja, hogy az a bizonyos autóbaleset, amit 2007-ben, ittasan okozott, szinte szó szerint véve felébresztette őt és ha nem is azonnal és nyíl egyenesen, de visszaterelte őt a helyes, vagy inkább mondjuk úgy, a járható útra. Egy évvel később találkozott egy buddhista vallási vezetővel, aki végül segített neki megtalálni önmagát. A hosszú út során pedig szembenézett korábbi önmagával és arra is ráeszmélt, hogy sok embert bántott meg. Tőlük azóta bocsánatot kért. A színész erről a DTK: Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában mesélt. 

Fotó: YouTube

 "A baleset előtti énem máig itt van bennem. Ugyanaz a szenvedély hajt, csak már nem élem ki olyan hülyén, olyan tudattalanul, vadul mint akkor. Mára megtanultam irányítani azt a szenvedélyt és már szeretem is."

Csak szeretnék ma már nem szenvedést és hülyeségeket okozni vele, hanem kezelni és  a medrében tartani

- kezdte D. Tóth Krisztának a színész, aki ma már jó eséllyel azonnal észreveszi, ha akaratlanul is de megbánt valakit. 

"Úgy tud az ember nem ártani, hogy minél inkább ébredett állapotban van és figyel. Mert nem mindig azért ártunk, mert ártani akarunk. Igazából többnyire észre sem vettem, hogy ártok. El is jött az idő, amikor késztetést éreztem arra, hogy bocsánatot kérjek emberektől és ezt kőkeményen meg is tettem. Akár telefonon, akár személyesen, sírva. Ezek mind az elmúlt tizenöt évben jöttek fel bennem. Ma pedig már az a jó, ha valami történik és nem várok a bocsánatkéréssel éveket. Észreveszem és mondom azonnal" - mondta Fenyő Iván

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!