2 hónapja

Előkerült Komár László titkos hagyatéka

Az énekes lánya meghallgathatja édesapja üzenetét.

Szerző Ripost

Nem sokkal azután, hogy elhunyt Komár László egykori bizalmasa, akire az énekes tíz évvel ezelőtt rábízta a hagyatékát, a Bors megtalálta a rejtélyes üzeneteket hordozó kazetták mostani őrzőit. Mivel nekik nincs kapcsolatuk az énekes lányával, valószínűleg a lap révén találhatnak egymásra.

 

Komár László tíz évvel ezelőtti halála előtt három mikrokazettát hagyott örökségül egy szem lányára, Karolinára, aki 18 éves korában juthat a felvételekhez. A zenész halála előtt már tudta, hogy nem él sokáig, ezért felkereste régi barátját, Stark Ferencet. Neki adta át a titkos üzeneteket tartalmazó kazettákat a lányának címezve.

Komár Karolina kezeihez. 2012. 02. 28. 

– írta 2012-ben a művész saját kezűleg a borítékra. 

Miután azonban Stark Ferenc hónapokkal ezelőtt meghalt, kétségessé vált a hagyaték sorsa. A Bors újságírója most megtalálta az elhunyt egyik fiát. A neve elhallgatását kérő férfi nem akart interjút adni, de annyit elmondott, hogy édesapja fontosnak tartotta Komár Lászlóval való barátságát, így az ő iránta érzett tiszteletből is teljesítik a végakaratát.

Testvéremmel együtt őrizzük Komár László titkos hagyatékát, s reméljük, átadhatjuk a lányának 

– mondta a férfi, aki apja temetése után döntött úgy a bátyjával, hogy ha eljön az idő, valamilyen módon üzennek a hagyatékról Karolinának, aki két hét múlva tölti be a 18. életévét. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!