LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Britney Spearsnél elszakadt a cérna: közösségi oldalán tálalt ki

Az énekesnő keményen odaszólt az anyjának.

Szerző Ripost

Britney Spears édesanyja nyilvánosan bocsánatot kért a popsztár elszenvedett fájdalmaiért azután, hogy az énekesnő egy hosszú bejegyzésben arról írt, egy őszinte bocsánatkérés segítene a családi viszály lezárásában.

Les stars partagent leurs tenues et leurs moments intimes sur les réseaux sociaux
Fotó: WALTER / BESTIMAGE / Northfoto

Lynne Spears szombaton egy Instagram-kommentben esedezett lánya bocsánatáért:

„Nagyon sajnálom, hogy fájdalmat okoztunk! Évek óta sajnálom!" – válaszolta Lynne. „Annyira szeretlek és hiányzol! Britney, legbelül tudod, mennyire szeretlek és mennyire hiányzol! Elnézést kérek mindenért, amivel bántottalak!” - kérte az édesanya, aki személyesen szerette volna megbeszélni a dolgokat a lányával.

Britney azonban úgy tűnik, erre nem hajlandó, és meggondolta magát: legfrissebb Instagram-posztjában ismét sérelmeiről mesél, és anyját szidja.

 

13 évig hetente kellett orvosokkal találkoznom, hogy felhozzam a múltamat, ami még rosszabbá tett mindent. Ami az egész családomat illeti, beleértve a bátyámat, nővéremet, unokatestvéreimet, nagynénéimet, nagybácsikat és a rohadt közönséget. Nem én voltam az a k*baszott szent anya, aki félt elköltözni, és nem én tudtam, hogy az apám mit fog tenni, ha nem működöm együtt... még Amerikában is a szabadok földjén! Telnek az évek és még mindig a pszichiátriára küld! Egyetlen k*baszott ember sem állt ki értem! Anya, fogd a bocsánatkérésedet és menj a p*csába! És üzenem az összes orvosnak, k*basztak az elmémmel... Imádkozom, hogy mind a pokolban égjetek el! Csókoljátok meg a k*baszott s*ggemet!

 

- fogalmazott keményen az énekesnő, aki előtte még néhány pucér képet is kitett magáról.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!