2 hónapja

"Ezt nem kívánom senkinek" - újabb megrázó hírek érkeztek az Exatlon sztárjának koraszülött kisunokájáról

Kása András lánya a családi nyaraláson lett rosszul. A kis Olivér 6,5 hónapra jött világra.

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Kása András s családja, de a hitre és a szeretet erejére támaszkodva tudják, hogy Olivérrel minden a legnagyobb rendben lesz. Ezt pedig az Exatlon sztárjának második unokája is érzi, hiszen csak pár hónapos, mégis rengeteg akadályt gördített már elé az élet, de ő ezeket is simán átugrotta.

A Kihívók Faternak becézett versenyzőjének lánya 6,5 hónapos terhesen nyaralás közben lett rosszul. Eltávozott a nyákdugó, s éppen beért vele a mentő a kórházba, megszületett Olivér. A koraszülött babát inkubátorba tették, napokig élet és halál közt lebegett. Aztán bár kezdte összeszedni magát, de közben tüdeje összeomlott, leállt a veséje, vérmérgezést kapott, a túlnyomás miatt meg kellett lékelni csöppnyi fejét. 

Korábban, amikor hallottam ilyen történeteket koraszülött babákról, akkor is összeszorult a szívem. De ezt átélni... ezt nem kívánom senkinek 

– sóhajtott nagyot Kása András a Borsnak. – Szerencsére egyre több jó hírt kapunk kintről a lányomtól, múlt héten nagyon fontos műtéten esett át Olivér. Egy úgynevezett shuntot ültettek az agyába, ez vezeti el a felesleges agyvizet. Most pedig egy újabb beavatkozásra volt szükség, a szemét műtötték, mert a korai születés miatt nem fejlődött ki a szemhártya. De ez is jól sikerült, s ha minden jól megy, jövő héten át tudják vinni végre az osztrák kórházba. A lányomék kint élnek és nagyon várják, hogy végre újra egyesülni tudjon a családjuk. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!