LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Dobó Ági megható vallomást tett: Fojtogat fájdalmasan a sírás tőle

Dobó Ági az Instagram-oldalán osztotta meg a gondolatait.

Szerző Ripost

Dobó Ági a minap átélhette azt, ami nagyban meghatározta az életét még évekkel ezelőtt. A sztáranyuka a keresztlányával úszott reggel, s nem csoda, hogy nosztalgikus állapotba került. Annak idején gyermekeivel is ez volt a programja, s alig várta mindig, hogy mehessenek. Most ebből kapott vissza egy kicsi darabot.

Fotó: Ripost

"Szombaton, október elsején 9 éves lesz Beni, a nagyobb fiam. Mintha csak nemrég történt volna, pedig már 9 éve volt, hogy azért számoltuk a napokat, hogy betöltse a három hónapot, és elkezdjünk együtt úszni járni. Az egyik legmeghatározóbb közös élményem volt Bubuval éveken át" - kezdte Ági, akit egyrészt örömmel tölt el, hogy gyermekei mekkorát nőttek, másrészről pedig a sírás fojtogatja. 

Manapság arra ébredünk, hogy ezek a pici babák maguk készítik a reggelit, vagy olvassák el az étlapot, és rendelnek kis felnőttként, valódi beszélgetéseket folytatnak velünk az étteremben, vagy épp egyedül járnak úszótáborba... Nem a karjainkban, kiszolgáltatva nekünk, a segítségünkkel, ahogyan most Minna teszi az ölelésünkben. Rendkívül kettős érzéssel tölt el a boldogság, a hála, és fojtogat fájdalmasan a sírás tőle... 

- írta a posztjában Ági. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!