LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Kiderült, mi Harry herceg egyik legnagyobb félelme

A királyi család egyik szakértője rántotta le a leplet a sussexi házaspár kapcsán. Megdöbbentő titkok kerültek napvilágra a szemfüles megfigyelésnek köszönhetően.

A The Times királyi tudósítója nemrég megjelent könyvében rántotta le a leplet Harry hercegről. Valentina Low ugyanis azt állítja, a sussexi herceg régóta küzd az egyik legnagyobb félelmével, ami ráadásul a kis György herceghez kötődik. Korábban Meghan Markle kapcsán is érdekes dolgokra hívta fel a figyelmet.

Fotó: AFP

Harry herceg attól retteg, hogy amikor unokaöccse, György herceg 18 éves lesz, Andráshoz hasonlóan jelentéktelenné és munkanélkülivé válik. Talán ez is az egyik indok volt, ami végül arra sarkallta, hogy feleségével, Meghannal külön váljanak a királyi családtól - írja a The Sun. 

„Volt ez a dolog, úgy gondolta, meg van számlálva az ideje. A nagybátyjához, András herceghez hasonlította magát. Azt mondta, annyi ideje van, hogy hatást gyakoroljon másokra, amíg György 18 éves nem lesz. Akkor viszont azonnal mellékszereplővé válik majd. Őszintén úgy gondolta, hogy csak korlátozott ideig van rá szükség, így tovább akart lépni” – fejtette ki véleményét Valentina Low.

A könyvben azonban egy másik, igen erős állítás is elhangzott: Meghan állítólag azzal fenyegetőzött, hogy dobja Harryt, miután randizni kezdtek, hacsak nem jelenti be, hogy egy párt alkotnak. Valentina azzal igyekezet alátámasztani gyanúját, miszerint Meghan nyilvános megerősítést akart, hogy ez egy komoly kapcsolat. Ugyanis meg volt győződve arról, hogy a palota nem hajlandó megvédeni őt a média befolyásától.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!