LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

38 éves lett Harry herceg, ez áll a királynőtől kapott utolsó születésnapi üzenetében

Harry herceg és az egykori királynő között nagyon szoros volt a kapcsolat. Egészen addig a pontig, amíg Harry feleségével vissza nem vonult Amerikába.

Szeptember 15-én, vagyis a mai nap ünnepli 38. születésnapját Harry herceg. Ám az idei születésnapját beárnyékolja szeretett nagymamája halála. II. Erzsébet királynő napra pontosan egy héttel ezelőtt hajtotta örök álomra a fejét.

Fotó: AFP

Az utolsó születésnapi üzenetét unokájának tavaly, a 37. születésnapjára írta II. Erzsébet. Tette azt mindannak ellenére, hogy Harry korábban meghozta azt a döntését, miszerint elhagyja a királyi családot, és új életet kezd feleségével, Meghan Markle-el az Egyesült Államokban.

A királynő utolsó születésnapi üzenete Harry hercegnek így szólt: „Boldog születésnapot kívánok Sussex hercegének a mai napon!”.

Korábban Harry herceg és az egykori királynő között nagyon szoros volt a kapcsolat. Nem is csoda, hogy a sussex hercegének elsőszülött lányát Lilibetnek nevezte el, ami a királynő beceneve volt. De arról árulkodik az is, hogy II. Erzsébet végrendeletében hercegi ranggal ajándékozta meg két unokáját: Archiet és Lilibetet – írja a Daily Star.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!