LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

"Olyan volt nekem utána, mint maga a Sátán" - VV Anett megtörte a csendet

Először beszélt hosszabban arról, mi történt a majdnem tragédiával végződő teaszertartás után.

Szerző Ripost

A Való Világból megismert Béres Anett a Blikknek adott először hosszabb interjút azt követően, hogy egy sámánszertartás alkalmával fogyasztott az Ayahuasca teából, hogy enyhítsen lelki gondjain. Az éjszakának kis híján tragédia lett a vége. Olyan komoly hallucinációi támadtak, hogy menekülés közben súlyos sérüléseket szerzett.  Anettet hetekig kezelték kórházban, több csontja és bordája is eltört.

Fotó: YouTube

"Köszönöm, egyre jobban vagyok. Még rajtam a merevítő, és a lábam sem terhelhetem még három hétig, de anyukám úgy gondoskodik rólam, mintha újra kislány lennék. Három hét múlva kezdődhet a rehabilitáció, de nem lesz maradandó károsodásom" - kezdte Anett, majd elárulta, pontosan mire is várt megoldást a bizarr szeánsztól, milyen témában kereste a válaszokat.

"Kapcsolati problémákban leginkább. Vannak úgynevezett generációs ismétlődések a családunkban, amiket fel szerettem volna tárni, hogy megszakadjon a lánc. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy családi átkot, amit meg szerettem volna törni. 41 éves vagyok, és több családtagom is 42 évesen hunyt el. Anyukám édesapja, anyukám testvére és nemrég az ő fia, vagyis az én unokatestvérem is ennyi idősen ment el. Azt reméltem, nekem is segíthet ez a szertartás, elkezdtem utánaolvasni, dokumentumfilmeket néztem róla, és mindenhol azt láttam, sokat segít a megértésben, illetve hogy máshogy lássam az életet. Én is ezt reméltem. Sáfrány Emesével az utóbbi időben szoros lett a kapcsolatunk, neki is voltak gondjai, ezért úgy döntöttünk, együtt vágunk bele."

A dolgok azonban később nagyon ijesztő fordulatot vettek.

Rettenetesen féltem végig. Megittam a főzetet, ezután borzasztó volt... A hölgy, aki a szertartást vezette, olyan volt nekem utána, mint maga a Sátán, őt láttam benne, és attól rettegtem, hogy belém akar költözni. Úgy tudtam, 5-6 óra elteltével kiürül a szervezetemből ez a főzet, de nálam nem így volt. A szertartásvezető már elment aludni, de bennem megmaradt a rettegés. Rajta kívül csak Emese volt ott, mondtam neki, hogy rosszul vagyok, haza akarok menni. Ő elment a táskájáért, én pedig úgy féltem, hogy menekülni kezdtem az erdőn, árkon-bokron át. Itt szeretném leszögezni, nem voltam meztelen, nem tudom, ezt ki találta ki. A pólóm ugyan nem volt rajtam, mert a főzet mellékhatásának köszönhetően lehánytam, de melltartó és nadrág volt rajtam. Futottam, mint akit űznek"

- sóhajtott Anett, akinek az életét végül egy kapálni induló férfi mentette meg.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!