LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Alig érkezett meg Budapestre, máris véresre verték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét

Frédéric von Anhalt herceget nem kímélték...

A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették. Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidő nadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a 11 milliót érő luxusórája.

Fotó: Ripost

„Ugyanez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba” – sóhajtott Frédéric von Anhalt herceg.

„Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember” – emlékezett vissza a herceg, aki talán éppen azért kerülte el a tragédiát, mert nem állt ellen. „Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog” – mesélte a Blikknek a részleteket a herceg, aki a támadás után ugyan visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezetéből, érezte, hogy komolyabb a baj, mint hitte.

A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére

 – árulta el az özvegy, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét. Mindenképpen szeretne elégtételt venni, ezért feljelentést tesz, és reméli, visszaszerezheti a feleségétől kapott emléket. Mint mondja, két támadót jól látott, akiknek arcát bármikor felismerné.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!